Είχε απορρίψει την πρόταση να αφήσει χρήματα στην άκρη για τα παιδιά του. Δεν ήθελε να γίνουν «κακομαθημένα πλουσιόπαιδα»…

Σύμφωνα με το Associated Press, στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 18 Ιουλίου, στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, αποδεικνύουν ότι ο ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου, σε ηλικία μόλις 46 χρονών, από υπερβολική δόση, είχε απορρίψει πρόταση του λογιστή του να αφήσει καταπίστευμα στα παιδιά του.

upl53cd1bc74a2f8Σύμφωνα με τη New York Post, το δικαστήριο ανηλίκων κάλεσε σε εξέταση τον λογιστή του Χόφμαν, Ντέιβιντ Φρίντμαν, ο οποίος επικαλέστηκε συζητήσεις του με τον Χόφμαν, στις οποίες ο βραβευμένος ηθοποιός, ήταν αρνητικός με την πιθανότητα να αφήσει καταπίστευμα, επαναλαμβάνοντας ότι, επιθυμία του ήταν η περιουσία του, που υπολογίζεται σε 35 εκατ δολάρια, να περάσει στην επί χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Μίμι Ο’ Ντόνελ.

quotes

Για ποιό λόγο δεν είχε παντρευτεί την Μίμι; Πολύ απλά, επειδή δεν πίστευε στον γάμο…

Ο Φρίντμαν είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Χόφμαν εμπιστευόταν την Ο’ Ντόνελ σα να ήταν σύζυγος του». Για ποιό λόγο δεν είχε παντρευτεί την Μίμι; Πολύ απλά, επειδή δεν πίστευε στον γάμο, όπως είχε εκμυστηρευτεί στον λογιστή του. Ο Χόφμαν είχε απορρίψει την πρόταση να αφήσει χρήματα στην άκρη για τα παιδιά. Η τελευταία επιθυμία του ήταν να μην μεγαλώσουν τα παιδιά του σαν «κακομαθημένα πλουσιόπαιδα».

Πηγή: Thetoc.gr