Στα επίσημα ματς πρωταθλήματος επέστρεψαν οι ομάδες της Α2 το απόγευμα του Σαββάτου, με εξαίρεση την Δόξα και τον Ηλυσιακό. Το παιχνίδι που θα γίνονταν στην Αθήνα αναβλήθηκε εξαιτίας προβλημάτων που έχουν να κάνουν με το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας των Ιλισίων, επομένως στην Δόξα αναμένουν την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για την τύχη του συγκεκριμένου ματς.
Το Σάββατο κύλησε με προπόνηση για τους παίκτες, οι οποίοι πλέον μπαίνουν σε αγωνιστική εβδομάδα, στο τέλος της οποίας η λευκαδίτικη ομάδα θα φιλοξενήσει στην έδρα της την πρωτοπόρο Καβάλα. Η μεγάλη απουσία από επίσημα ματς λόγω των διακοπών για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αλλά και εξαιτίας της αναβολής που προαναφέρθηκε, είναι ένα γεγονός που προβληματίζει τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Για να βρει η ομάδα τον αγωνιστικό της ρυθμό, αλλά και για να παίξουν οι παίκτες ένα δυνατό ματς πριν το σαββατιάτικο ντέρμπι, προγραμματίστηκε φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Πατρών. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το απόγευμα της Τετάρτης (εκτός απροόπτου), θα επιτρέψει στον κόουτς της Δόξας να δει και το ταίριασμα του νεαποκτηθέντα Αλέξη Κυρίτση με τους υπόλοιπους παίκτες.
Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Κανέλλος Γαρμπής προπονείται πλέον κανονικά, ενώ ο Βασίλης Βαγενάς δεν έχει μπει ακόμη στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.