Μία ακόμα φιλική αναμέτρηση για τον Παλλευκάδιο, η έκτη κατά σειρά από την έναρξη της προετοιμασίας. Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο τον Θρίαμβο Λούρο, τον οποίο κέρδισε με σκορ 1-0. Ο προπονητής των γηπεδούχων που χρησιμοποίησε 20 παίκτες, μοίρασε και πάλι τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ αυτών που είχε στην διάθεσή του. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 58′ με κεφαλιά του Καταγή, σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις περισσότερες να δημιουργούνται από πλευράς γηπεδούχων.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Τρανουλίδης, Δ. Κοντογιώργης, Περδικάρης, Κωστακιώτης, Καταγής, Μπαλή, Μπάλτσας, Ορφανός, Γεωργάκης, Πετούσης, Φέτσης. (Αγωνίστηκαν και οι Χ. Ζ. Κοκόλης, Χ. Σ. Κοκόλης, Σπανός, Σταματέλος, Καλογέρης, Φωτεινός, Ι. Κοντογιώργης, Στεριώτης, Φωτεινός, Βλάχος). Εκτός αποστολής βρίσκονταν οι Φλούδας, Θεράπος, Ρ. Τσελάι, Θ. Τσελάι.

Στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας αναμετρήθηκαν η Α.Ε. Πρέβεζας και ο Τηλυκράτης (στην φωτό η αρχική ενδεκάδα). Ο Θωμάς Λιόλιος δεν είχε και πάλι στην διάθεσή του παίκτες όπως ο Κτενάς, ο Περιστέρης και ο Σταματέλος, οπότε ασφαλή συμπεράσματα για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις δεν βγήκαν ούτε στο τρίτο κατά σειρά φιλικό. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, ενώ στο 51′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κολοβό (1-0). Ο Δαρδαμάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0 στο 60′ και το τελικό 2-1 σημειώθηκε στο 66′ με αυτογκόλ του Γκαρτζονίκα. Τόσο ο Άγγελος Μπέκας, όσο και ο Θωμάς Λιόλιος, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους.

*** Σε άλλο φιλικό ματς, το Καναλάκι επικράτησε στην Παραμυθιά της τοπικής ομάδας με σκορ 5-0.