ΛΟΥΡΟΣ – ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ = 4-1
Την δεύτερη πρόκρισή του σε τελικό Κυπέλλου πανηγυρίζει από το απόγευμα της Τετάρτης ο Λούρος. Ο ΠΑΣ Σφακιωτών που παρατάχθηκε με στόχο την έκπληξη, απέτυχε να ανακόψει τους παίκτες του Άρη Φερεντίνου που μπήκαν ορεξάτοι από το ξεκίνημα του αγώνα. Τα δύο γρήγορα γκολ (μέχρι το 20′), όπως επίσης και το τρίτο που σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, μετέτρεψαν τον ημιτελικό σε εύκολη υπόθεση για τον Θρίαμβο. Η ομάδα του Βαγγέλη Μάλφα από την άλλη, θα έχει να θυμάται το ταξίδι μέχρι τον ημιτελικό του θεσμού και επενδύοντας πάνω στις καλές στιγμές θα επιδιώξει πορεία ανάλογη και στις επόμενες διοργανώσεις.
Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ήταν ο Α. Ζάχος που με δύο γκολ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Στο 16′ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χ. Σάκκου σημειώνοντας το 1-0 και στο 20′ έπραξε το ίδιο μετά από πάσα αυτή την φορά του Ν. Μπόμπορη (2-0). Ο Λούρος συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό έφτασε στο 3-0 στο 35′ (πλασέ του Σακκά), ενώ ο ΠΑΣ Σφακιωτών είδε την προσπάθειά του να ξαναμπεί στο ματς, να μην καρποφορεί, αφού στο σουτ του Βασιλάκη στο 37′ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λώλη.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου μετέτρεψε το δεύτερο 45λεπτο σε τυπική διαδικασία, ενώ μετά το 65′ όπου ο Μπόμπορης με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0, όλοι ανέμεναν καρτερικά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ρίππη. Ο ΠΑΣ σε μία από τις επιθέσεις του πάντως κέρδισε πέναλτι, που του επέτρεψε να μειώσει το σκορ. Αυτός που σούταρε από τα 11 μέτρα ήταν ο Ζάτσε που πέτυχε το τελικό 4-1.
Διαιτητικό τρίο: Ρίππης, Λαφαζάνης, Πάσχος
ΛΟΥΡΟΣ (Α. Φερεντίνος): Λώλης, Σάκκος (66′ Κοκκίνης), Πάνου, Δ. Τζιάκος, Ζάχος (58′ Γκολάκου), Λιόντος, Νίκου, Σακκάς (52′ Λέτσος), Μπόμπορης, Ζάκκας, Ναστούλης.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (Ε. Μάλφας): Β. Χαλκιόπουλος, Κάλλιας, Βουλγαρίδης, Χ. Σάντας, Σερδινιάρης, Σταυρακάς (80′ Σ. Βακουφτσής), Η. Χαλκιόπουλος, Πλαστουργός, Κτενάς, Ι. Βακουφτσής, Βασιλάκης (56′ Ζάτσε).