Πιστή στο πλάνο της που κάνει λόγο για παραμονή των περισσότερων μελών του περυσινού ρόστερ, η διοίκηση του Τηλυκράτη προχωρά στην ανανέωση της μίας συμφωνίας μετά την άλλη. Μετά την τριάδα που αποτελούνταν από τους Σταύρο Καλογερή, Σπύρο Καταγή και Πάνο Σκιαδά, σειρά πήραν ο Μάκης Γεωργάκης (αριστερά στην κεντρική φωτό) και ο Σπύρος Σάντας (φωτό κάτω). Οι δύο αμυντικοί που βρέθηκαν στον Τηλυκράτη μέσω του ΠΑΣ Σφακιωτών, αποδέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε και προστέθηκαν και αυτοί στην λίστα των παικτών που θα παραλάβει ο Άγγελος Μπέκας.
Ο Γεωργάκης έδωσε πολλές λύσεις στα μετόπισθεν του Τηλυκράτη από τον Ιανουάριο και μετά που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ ο Σάντας πήρε χρόνο συμμετοχής σε πολλά ματς, αγωνιζόμενος άλλοτε στο κέντρο της άμυνας και άλλες φορές στο αριστερό άκρο.
Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες που αποτέλεσαν τον κορμό της περυσινής ομάδας είναι σε εξέλιξη και από μέρα σε μέρα θα έρθει και η νέα ανακοίνωση με ανανεώσεις. Παράλληλα έχει οργανωθεί το γκρουπ των μελών του Δ.Σ. που σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή Δήμητρη Ζακυνθινό και τον προπονητή Άγγελο Μπέκα, “ξεψαχνίζει” όλες τις περιπτώσεις τον υπό μεταγραφή παικτών που ενδιαφέρουν το σωματείο.

s.santas