Δύο ματς για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πρόκειται να διεξαχθούν το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο πρώτο που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο Σφακιωτών, ο Παλλευκάδιος θα φιλοξενήσει τον ΠΣ Πρέβεζα (ματς που αναβλήθηκε την 21η αγωνιστική), ενώ στο Καναλάκι ο Αχέρων θα υποδεχτεί την Σινώπη (αγώνας της 20ης αγωνιστικής). Τα ματς αυτά δεν διεξήχθησαν στην ώρα τους, εξαιτίας της ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων από τις βροχοπτώσεις.
Τα “φώτα” όπως είναι φυσικό πέφτουν στο ματς Παλλευκάδιος-ΠΣ Πρέβεζα, με τους γηπεδούχους να θέλουν τους βαθμούς για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς το Καναλάκι καραδοκεί και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν την νίκη για να μικρύνουν την απόσταση που τους χωρίζει από το “ρετιρέ”. Στοίχημα παραμένει η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αφού η χιονόπτωση της Δευτέρας έχει αφήσει τα σημάδια της στην ευρύτερη περιοχή των Λαζαράτων. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπαΐλης με βοηθούς τους Κωνσταντίνου και Π. Φραγκούλη.
Η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, το Καναλάκι, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στο τρίποντο, αφού θα βρει απέναντί της την Σινώπη που είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το διαιτητικό τρίο στο ματς αυτό θα αποτελείται από τους Ρίππη, Τσόγκα και Λαφαζάνη. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 15.30′.
Εξ’ αναβολής ματς θα πραγματοποιηθεί και για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, με το Μεγανήσει να παίζει στην έδρα του με τους Ίωνες. Το παιχνίδι αυτό με ώρα έναρξης 13.30′, δεν είχε διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία του λόγω της αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας να μεταβεί από το λιμάνι στο γήπεδο Μεγανησίου. Στο ματς αυτό θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος που θα έχει βοηθούς τους Λάζαρη και Πάτση.