Για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λευκάδα, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και να ενισχυθεί ο οργανισμός μέσα από ένα πλούσιο και όμορφο παζάρι που έχει στηθεί μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και λειτουργεί από τις 18:00 μέχρι τις 2:00

Μέχρι την Κυριακή, 03 Αυγούστου 2014 μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το παζάρι να ενημερωθούν από την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού και ταυτόχρονα με την αγορά κάποιου προϊόντος να βοηθήσουν και να στηρίξουν το σημαντικό έργο που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών. Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.