ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΒΟΝΙΤΣΑ:
Μπορεί να έχασε την κούπα του Σούπερ Καπ, πήρε όμως αυτό που ήθελε στον Ωρωπό (στο ματς Κυπέλλου). Η πρόκριση λοιπόν, είναι αυτή που βοηθάει τον Τηλυκράτη να πάει με άλλο αέρα στην πρεμιέρα της νέας εποχής. Στο καθαρό αγωνιστικό μέρος, όλα θα εξαρτηθούν από το άγχος που θα έχουν οι “μικροί” και νεοφερμένοι μπροστά στο κοινό της ομάδας. Εκτός κι αν οι “παλιοί” φροντίσουν να το πάρουν πάνω τους και “καθαρίσουν” για όλους. Ναι, για όλους… Ο ανανεωμένος Αμβρακικός δεν δείχνει να είναι για πολλά φέτος, ωστόσο άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Η ομάδα του Χρήστου Καράμπαλη θα δυσκολέψει ομάδες, μένει να φανεί αν θα μπορέσει να τις ρίξει και στο… καναβάτσο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΚΑΝΑΛΑΚΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.Ο. ΣΥΒΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ):
Τη ρεβάνς από το πρόσφατο ματς Κυπέλλου θα αναζητήσει το Καναλάκι. Οι γηπεδούχοι -υποψιασμένοι πλέον- θα επιδιώξουν όχι απλά σκορ νίκης, αλλά σκορ… ντροπής για τους αντιπάλους τους. Ο φιλοξενούμενος Απόλλων με την ψυχολογία να έχει χτυπήσει ταβάνι μετά την πρόκριση, θα ταξιδέψει άνετος, αφού ξέρει ότι αυτά τα ματς είναι τα εύκολα. Θέλετε και την λεπτομέρεια; Ο Δημήτρης Μουρούτης θα δει για πρώτη φορά μπροστά του τον άνθρωπο (Τάκη Μεϊντάνη) που σχεδίασε τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο. Για πρώτη, διότι στο ματς Κυπέλλου δεν τον είδε (για πολλούς και διάφορους λόγους).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ:
Στα Λέλοβα (ονομασία της κωμόπολης έως το 1927) όλοι ζουν στη μετά Βαγγέλη Φίντζου εποχή, ενώ ο Ανδριανός Παπαδήμας είναι αυτός που καλείται να δημιουργήσει τη νέα ομάδα του Κεραυνού. Το ξεκίνημα στο Κύπελλο ήταν ιδανικό (4-0 τα Παλιάμπελα), το πρώτο ματς του πρωταθλήματος όμως είναι… στρωμένο με παγίδες. Ο Παλλευκάδιος από την πλευρά του, που άφησε θετικές εντυπώσεις με την εικόνα του στα φιλικά προετοιμασίας, έχει και φέτος βλέψεις για ψηλά. Δίχως αμφιβολία, το ρόστερ του προσφέρεται για πολλά. Κάθε αρχή και δύσκολη, βέβαια στον Παλλευκάδιο έχουν τρόπους να αποδράσουν με το “διπλό”. Αν τα καταφέρουν, θα έχουν βγάλει από μπροστά τους ένα δύσκολο εμπόδιο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ:
Η μη σύναψη σχέσης με τον Τηλυκράτη, ανάγκασε πολλούς να θεωρήσουν τον ΠΑΣ… τελειωμένο. Οι διοικούντες την ομάδα, με την σημαντική συμπαράσταση του “δικού τους” για δεύτερη σερί σεζόν Τάκη Κονιδάρη, όχι μόνο διατήρησαν μέρος του έμψυχου υλικού, αλλά πρόσθεσαν δίπλα του και σημαντικές μονάδες. Δυνατότητες υπάρχουν, η πρεμιέρα είναι πρεμιέρα, ωστόσο αν το “τρίποντο” χαθεί, θα πρόκειται περί έκπληξης. Ο δεύτερος ΠΑΣ της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Παλιάμπελα, επιστρέφει στον τόπο της… ανόδου. Εκεί πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ στην Α’, εκεί ξεκινάει το ταξίδι του μετά από πολλές σεζόν, στο μεγάλο τη τάξει πρωτάθλημα. Δύσκολα θα κλέψει κάτι αφού θεωρείται ανέτοιμος.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΑΡΥΑ:
Τα “παιδιά” του Λευτέρη Τρούλλη θα κληθούν να δείξουν ότι ξέχασαν την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο. Αν τα καταφέρουν πριν την πρώτη σέντρα στο ματς, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν στο στόχο τους. Ο Α.Ο. Καρυάς επέστρεψε. Μπορεί να μπήκε από το… παράθυρο όπως λένε ορισμένοι, η οργάνωσή του ωστόσο και το κίνητρο των παικτών του να δείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στα σαλόνια, θα τον μετατρέψουν σε σκληρό καρύδι για πολλούς. Το αν θα τα καταφέρει στον Ωρωπό, θα εξαρτηθεί πρώτα από το άγχος της πρεμιέρας και μετά από τις… ανάσες που θα έχει. Διότι στο Κύπελλο οι ανάσες ήταν αυτές που τον… πέθαναν.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1