ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ
Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για τον Παλλευκάδιο. Το παιχνίδι με τον Λούρο θα πρέπει να ξεχαστεί, άλλωστε ενδεκάδα όμοια με εκείνη που είδαμε κόντρα στον Θρίαμβο δεν πρόκειται να δούμε δεύτερη φορά την φετινή σεζόν. Ο Παλλευκάδιος θα κληθεί να ξεπεράσει την κλειστή άμυνα των Παλιαμπέλων, κάτι που σημαίνει ότι ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει πολύ στο να βρεθούν κενοί χώροι προς την αντίπαλη εστία. Περιθώρια για δεύτερη εντός έδρας γκέλα δεν υπάρχουν, άρα οι παίκτες του Παλλευκάδιου θα πρέπει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρουν στον δρόμο τους (ακόμη και τον αγωνιστικό χώρο που αναμένεται να είναι βαρύς).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΣΙΝΩΠΗ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
Η παρουσία της Σινώπης στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, φανερώνει ότι το έργο του Τηλυκράτη το μεσημέρι της Τετάρτης θα είναι σχετικά εύκολο. Το σίγουρο είναι ότι η θεωρία διαφέρει από την πράξη, άρα ο Τηλυκράτης θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός στο ΔΑΚ Ζαλόγγου αν θέλει να αποφύγει τυχόν… περίεργες γι’ αυτόν καταστάσεις. Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Παύλου Μακρυγιάννη, ο οποίος λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Τυχόν στραβοπάτημα σε ένα τέτοιο ματς θα αποτελέσει τεράστιο πισωγύρισμα για τον Τηλυκράτη που έδειξε στην Πρέβεζα ότι σιγά σιγά σταθεροποιείτε στα πόδια του, λίγο πριν βρεθεί στα σημαντικά ραντεβού των επόμενων ημερών-εβδομάδων.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ
Η ομάδα της ΑΕΠ ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα το πρωτάθλημα (από τον Λούρο), ενώ από τα Παλιάμπελα πέρασε με… περίπατο. Στην έδρα της -και όχι μόνο βέβαια- αποτελεί σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο, οπότε το έργο των παικτών του Απόλλωνα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Οι απουσίες των Κολλόκα (τραυματίας) και Μεϊντάνη (τιμωρημένος) είναι σημαντικές για τους φιλοξενούμενους, που θα πρέπει να βρουν τρόπο αντίδρασης στο διαρκές τρέξιμο των γηπεδούχων.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ – ΚΑΡΥΑ
Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος μετρούν Θεσπρωτικό και Καρυά. Το μικρό αρνητικό σερί θα σπάσει και για τις δύο ομάδες ή μόνο για την μία; Η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης (Τετάρτη) δημιουργεί προβλήματα στην Καρυά (λόγω απουσίας παικτών), ωστόσο όσοι πάρουν φανέλα και βρεθούν στον χλοοτάπητα χαλί που διαθέτει το γήπεδο Θεσπρωτικού, δεν θα πέσουν αμαχητί. Η έδρα είναι αυτή που θα καθορίσει πολλά, αν και μια πλήρης (που δεν θα είναι όπως προαναφέραμε) Καρυά, θα ήταν ικανή για όλα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – ΒΟΝΙΤΣΑ
Ο ΠΑΣ δεν ξεκίνησε καλά (μία ισοπαλία, μία ήττα), ενώ ο Αμβρακικός έχει να λέει για την ατυχία του στο ματς με το Καναλάκι (ήττα με αυτογκόλ και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες). Αμφότερες οι ομάδες θα αναζητήσουν την ανάκαμψη, αφού μόνο έτσι θα βελτιώσουν την ψυχολογία τους σε πρώτη φάση και φυσικά την βαθμολογική τους θέση. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν έμπειρους παίκτες που έχουν την δυνατότητα να βγάλουν τα… κάστανα από την φωτιά, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν και από το άγχος που έχει προκληθεί μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α’ ΕΠΣ Π-Λ