Η προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Κώστα Δημουλιά είναι πλέον γνωστή και αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της σχέσης των δύο πλευρών. Επειδή όμως κάθε μεταγραφική υπόθεση που έχει να κάνει με ένα παίκτη κλάσης, διαθέτει και πικάντικο παρασκήνιο, θα σας δώσουμε μερικές λεπτομέρειες για αυτά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα λοιπόν, με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, κι άλλο σωματείο της Α’ Κατηγορίας κινήθηκε για την “αρπαγή” της υπογραφής του Δημουλιά. Η δεύτερη ομάδα που χτύπησε την πόρτα του έμπειρου Πρεβεζάνου μέσου δεν είναι άλλη από τον Παλλευκάδιο. Οι διοικούντες του βρήκαν δίοδο επαφής με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, στον οποίο κατέθεσαν την δική τους δελεαστική πρόταση. Ο Δημουλιάς που είναι η αλήθεια πως δεν περίμενε την κίνηση του Παλλευκάδιου, αισθάνθηκε κολακευμένος από το ενδιαφέρον, ωστόσο δεν θέλησε να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες στον άνθρωπο που τον προσέγγισε, τον οποίο αφού ευχαρίστησε του έκανε γνωστό ότι έχει δώσει τον λόγο του στον Τηλυκράτη. Κάπου εκεί έκλεισε το κεφάλαιο Παλλευκάδιος – Δημουλιάς, το οποίο όπως φαίνεται από τις παρασκηνιακές κινήσεις που είναι σε εξέλιξη, άνοιξε ένα άλλο εξίσου εντυπωσιακό.
Οι πληροφορίες που θέλουν τους διοικούντες τον Παλλευκάδιο να έχουν ρίξει δίχτυα για πρωτοκλασάτο παίκτη που αγωνίστηκε την σεζόν που έληξε σε ομάδα γειτονικής ΕΠΣ με την οποία πήρε μέρος στα μπαράζ ανόδου, μπορεί να μην επιβεβαιώνονται για την ώρα από τον λευκαδίτικο σύλλογο, από την άλλη όμως, δεν διαψεύδονται κιόλας. Με βάση τα δεδομένα της υπόθεσης, που δείχνουν από την μία την βούληση των διοικούντων τον Παλλευκάδιο να εντάξουν στην ομάδα τους παίκτη από το “πάνω ράφι”, και από την άλλη την πρόθεση του παίκτη να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν μακριά από τον τόπο κατοικίας του, αρκεί φυσικά να είναι σε ομάδα με πρωταγωνιστικό στόχο, φανερώνουν ότι οι ελπίδες για την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πλέον περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία αν γίνει πράξη, θα αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο του Παλλευκάδιου, αφού πρόκειται για παίκτη που διαθέτει όλο το “πακέτο” για να κάνει την διαφορά.