ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ=0-0
Ο Παλλευκάδιος έπεισε και τους πιο απαιτητικούς φίλους του με την εικόνα που έδειξε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας (ομάδα Γ’ Εθνικής). Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη, που είχαν μεγάλο κίνητρο στο πιο δυνατό φιλικό από τα συνολικά οκτώ που έπαιξαν τον τελευταίο μήνα, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Γιώργου Γιάννου να δείξει ότι αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία και έδειξαν ότι είναι πολύ κοντά στο επίπεδο που τους θέλει ο προπονητής τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν σύντομα.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά καλά διαστήματα, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και εγκλώβισαν την Φιλιππιάδα, στην οποία δεν επέτρεψαν να κινηθεί με αξιώσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Παλλευκάδιος έδειξε δυνατός αμυντικά, επιθετικά, όμως, δεν είχε τα τελειώματα εκείνα που θα μπορούσαν να βάλουν σε μπελάδες τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η παρουσία των Θεράπου και Χ. Ζ. Κοκόλη είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει λύσεις στην επίθεση, η αποτελεσματικότητα της οποίας θα κάνει και την διαφορά. Οι φίλαθλοι που έσπευσαν στο Δημοτικό Στάδιο να παρακολουθήσουν την Φιλιππιάδα με τα πολλά νέα πρόσωπα, είδαν μια ομάδα που δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να λύσει τους γρίφους που βρήκε απέναντί της.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Ρ. Τσελάι, Μπαλή, Κωστακιώτης, Καταγής, Φλούδας, Φωτεινός, Χ. Σ. Κοκόλης, Γεωργάκης, Ορφανός, Φέτσης. Αγωνίστηκαν και οι Σταματέλος, Μπάλτσας, Βλάχος, Περδικάρης, Καλογέρης, Σπανός, Πετούσης, Στεριώτης.
Εκτός έμεινε ο άρρωστος Χ. Ζ. Κοκόλης, ο τραυματίας Θεράπος, αλλά και οι Νάνος, Ι. Κοντογιώργης, Δ. Κοντογιώργης και Θ. Τσελάι.