Ένα απέραντο πάρκινγκ η παραλία Λευκάδας. Χιλιάδες τα αυτοκίνητα που έρχονται και φεύγουν καθημερινά στο νησί. Η σοβαρή έλλειψη πάρκινγκ, έχει οδηγήσει τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. να αναζητούν χώρο στάθμευσης και στα πιο απίθανα σημεία. Εκεί λοιπόν που το βράδυ μέσα στο χαμό που γίνεται μπορεί να φαίνεται και «φυσιολογικό» να παρκάρει κανείς το αυτοκίνητο του μαζί με όλα τα υπόλοιπα, το πρωί αποκαλύπτεται το πραγματικό χάος της υπόθεσης. Στην μέση του δρόμου πάρκαρε τελικά συμπολίτης μας το αυτοκίνητο του. Η εικόνα μιλάει από μόνη της….

Να συμπληρώσουμε πως ενώ στον πάρκινγκ του Πνευματικού Κέντρου υπήρχαν ελεύθερες θέσεις, ο κόσμος προτιμά να παρκάρει όπου βολεύει, κλασσικά σκεπτόμενος που να περπατήσεις τώρα… Άρα το αφήνεις όπου σε βολεύει και τι σε νοιάζει αν εμποδίζεις την κυκλοφορία, αφού όλοι το ίδιο κάνουν…

Να πούμε πως το Λιμενικό ελέγχει τον χώρο και κάνει ότι μπορεί. Κόβει κλήσεις, στον συγκεκριμένο προστέθηκαν στην νυχτερινή του βόλτα άλλα 80 Ευρώ. Βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως θα βοηθούσε αν τοποθετούνταν πινακίδες, ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες τουλάχιστον που είναι οι χώροι στάθμευσης….

Γενικά χρειάζονται ακόμα πολλά, από πού να ξεκινήσει κανείς….