Κενή παραμένει η πρώτη θέση του πάγκου του Τηλυκράτη περίπου είκοσι ώρες μετά την παραίτηση του Θωμά Λιόλιου. Στις 17.00′ θα ξεκινήσει το καθοριστικό διοικητικό συμβούλιο κατά την διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή. Όπως πρώτο έγραψε το lefkadaweb.gr, ο προπονητής αναζητείται στους νομούς Λευκάδας και Πρέβεζας.
Το σενάριο της σύναψης συμφωνίας με προπονητή που αυτή την στιγμή εργάζεται σε σύλλογο της Α’ Κατηγορίας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Το σίγουρο και αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι από χθες που έγινε γνωστή η παραίτηση Λιόλιου, προπονητές ομάδων της Α’ Κατηγορίας είναι συνεχώς με το κινητό τους τηλέφωνο στο χέρι. Πρώτη επιλογή πάντως ήταν και είναι οι ελεύθεροι προπονητές, με τα ονόματα των Κυριάκου Παναγιωτίδη (πέρυσι βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα), Βαγγέλη Γκαρτζονίκα (φωτό κάτω) και Βαγγέλη Φίντζου (φωτό πάνω) να είναι πιο ψηλά στην λίστα.

O
Η πληροφορία που ανέφερε ότι έχει προταθεί και ο Λευκαδίτης Κυριάκος Παπαδόπουλος (έχει εργαστεί σε Πλαγιά και Αγ. Πέτρο κατά το παρελθόν και διαθέτει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β’), όπως επίσης και ο Λευτέρης Τρούλης που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Ωρωπού, δεν έχει επιβεβαιωθεί, εντούτοις είναι και αυτά δύο από τα ονόματα της λίστας με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας του Τηλυκράτη.
Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προτεραιότητες που έχουν βάλει οι διοικούντες. Θα πάνε σε προπονητή που να είναι ταυτόχρονα και γυμναστής ή θα καταλήξουν σε προπονητή με ταυτόχρονη πρόσληψη γυμναστή; Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη ο Τηλυκράτης θα έχει νέο προπονητή, αφού πρόθεση των διοικούντων είναι να υπάρξει άμεσα αλλαγή κλίματος μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.