Μετά από 9 χρόνια και 6 παιδιά, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί «την έσκασαν» σε όλα τα ΜΜΕ και τους παπαράτσι και παντρεύτηκαν κρυφά στη Γαλλία.

Την είδηση του γάμου της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του διάσημου ζευγαριού στο Associated Press. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος τους, ο γάμος του διάσημου ζευγαριού έγινε το περασμένο Σάββατο στη Γαλλία. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί γνωρίστηκαν πριν από εννέα χρόνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μr and Mrs Smith», στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Η συνεργασία τους ήταν μοιραία, αφού προχώρησαν σε σχέση, αρραβωνιάστηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα.

Μπορεί ο Ρον Μπαρντ, ο προσωπικός φίλος- μέντιουμ του Μπραντ Πιτ να είπε για αυτόν ότι δεν αγαπάει τη γυναίκα, τονίζοντας ότι «νιώθει εγκλωβισμένος, αλλά δεν θα την αφήσει για το καλό των έξι παιδιών που έχουν και επειδή αυτό θα κάνει κακό στην εικόνα του», αλλά ο Μπραντ Πιτ τον διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο, τον γάμο του.

Πηγή: thetoc.gr