Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού παρατάχτηκε απέναντι στον Παλλευκάδιο με έξι παίκτες κάτω των 23 ετών στην αρχική του ενδεκάδα. Αν αφήσουμε στην άκρη τον τερματοφύλακα, ο μέσος όρος ηλικίας των 10 παικτών είναι 23,7 χρόνια. Προσθέτοντας και τα χρόνια του γκολκίπερ, τότε ο μέσος όρος πηγαίνει στα 26 χρόνια. Γιατί τέτοια διαφορά θα αναρωτηθεί κάποιος;

STAM1
Όποιος ανατρέξει στο δελτίο του τερματοφύλακα του Κεραυνού, Σωκράτη Σταμούλη, θα δει ότι ο εν λόγω παίκτης έχει γεννηθεί στις 9/10/1964. Τερματοφύλακας 50 ετών και τριών μηνών λοιπόν, υπερασπίζεται την εστία του Θεσπρωτικού. Η θέση μπορεί να είναι τέτοια που επιτρέπει σε μεγάλους σε ηλικία αθλητές να αγωνίζονται, ωστόσο ο Σταμούλης έχει σπάσει όλα τα κοντέρ. Η εμπειρία είναι σίγουρα το μεγάλο προσόν του, σε σχέση με ένα νεότερο όμως τερματοφύλακα, η διαφορά είναι στα αντανακλαστικά.

STAM2
Στην προσπάθειά του να απαριθμήσει τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, θεωρείται βέβαιο ότι κάποια θα του ξεφύγει. Καναλάκι (Γ’ Εθνική), Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης, Οδυσσέας Νυδρίου, Άραχθος Παχυκαλάμου και Κομπότι είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που είχαν κάτω από τα δοκάρια τους τον Σωκράτη Σταμούλη που δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει για αρκετά ακόμη χρόνια. Του το ευχόμαστε.