Τέσσερις νίκες γηπεδούχων και ένα “τρίποντο” για φιλοξενούμενη ομάδα περιελάμβανε η δεύτερη αγωνιστική στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Το καλό είναι ότι τα… παρατράγουδα της πρώτης αγωνιστικής δεν συνεχίστηκαν, έτσι όλα τα ματς ξεκίνησαν και έληξαν χωρίς προβλήματα.
Ο Αγ. Πέτρος έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κατούνας με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Γιώργο Κατηφόρη λίγο πριν την εκπνοή του 90λεπτου. Η νίκη της ομάδας του Ζήση Γκίμα έστειλε τον Α.Ο. Αγ. Πέτρου στους 6 βαθμούς και διατήρησε την ομάδα της Κατούνας στους 3 που κατέκτησε την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Πάλαιρο.
Ο Οδυσσέας με παίκτες κουρασμένους από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΣ Πρέβεζας που έφτασε στα πέναλτι, νίκησε με σκορ 2-0 την ομάδα του Μεγανησίου. Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν για 60 λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι με γκολ των Τάσου Μπελεγρίνου και Νεκτάριου Ταξιαρχιώτη πέτυχαν τον στόχο τους και θέλουν πλέον μία ακόμα νίκη για να βγουν από την… κατάψυξη που τους προκάλεσε το -8 της περυσινής σεζόν.
Στο ΔΑΚ Ζαλόγγου, Κανάλι και Μαραντοχώρι για 85 λεπτά βρίσκονταν στο “μηδέν”. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” και άφησαν το Μαραντοχώρι χωρίς βαθμό για δεύτερη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν την επίτευξη του 1-0 έχασαν κλασσική ευκαιρία με τον Λάκη Ζαμπέλη, ο οποίος αστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στην Πάλαιρο, όπου η γηπεδούχος ομάδα έδωσε το πρώτο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος ως μέλος της ΕΠΣ Π-Λ, το ματς έληξε με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 80′ από τον Παν. Κουρκούτα. Τόσο η Πάλαιρος, όσο και οι Ιωνες, είχαν από ένα δοκάρι.
Τέλος, στο γήπεδο Ωρωπού, ο Αρης ηττήθηκε με σκορ 7-0 από τον Μύτικα, με την φιλοξενούμενη ομάδα να βγαίνει στον… αφρό πλέον, αφού το αρχικό -2 έγινε +1 στον βαθμολογικό πίνακα.