tc28

Η πρώτη της παρουσία σε φάιναλ φορ τον περασμένο Ιούνιο χαρακτηρίστηκε “σύμπτωση” ενώ κατά άλλους αποδόθηκε στην διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος στην Λευκάδα. Ωστόσο, η πρόκριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας για δεύτερη κατά σειρά φορά στην τελική τετράδα του Βορείου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο αλλά και το ότι στην συγκεκριμένη ομάδα γίνεται σωστή δουλειά που αποδίδει καρπούς.

Το εισιτήριο για το φάιναλ φορ αποκτήθηκε σε ματς στην Κατερίνη κατά την διάρκεια του οποίου οι παίκτες του Νίκου Βλάχου (Καναρίνη) νίκησαν με 3-1 την ΔΑ Πιερίας. Το αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί τις τελευταίες ημέρες του μήνα στην Χαλκιδική, είχε γίνει στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που τελείωσε με νίκη με σκορ 1-0. Με τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα έξι ματς στον όμιλο, η ομάδα της ΔΑ Λευκάδας έφτασε με πανηγυρικό τρόπο στην πρόκριση, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα διοικούντες, προπονητή και παίκτες. Η επιτυχία πάντως των “καναρινιών” του Νίκου Βλάχου αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι κοντραρίστηκαν με ομάδες που έχουν να επιλέξουν παίκτες για την στελέχωσή τους μέσα από μια μεγαλύτερη λίστα, εν αντιθέσει με την “μικρή” Λευκάδα που αντλεί υλικό μέσα από περιορισμένο αριθμό παικτών.

ADL3

Η πορεία προς την Χαλκιδική ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο με φιλικά ματς που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό, με το σημαντικότερο να είναι αυτό με αντίπαλο την Κ20 του Παναιτωλικού. Ο Νίκος Βλάχος που “στάζει μέλι” για τους ποδοσφαιριστές του εξαιτίας της προσπάθειας που αυτοί κάνουν για την διάκριση, ευχαρίστησε όλες εκείνες τις ομάδες (ΑΟ Καρυάς, Ίωνες, Αναγέννηση Τσουκαλάδων, ΠΑΣ Σφακιωτών, ΑΟ Αγ. Πέτρου και ΑΟ Παλαίρου) που διέθεσαν χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία των παικτών του. Εκτός από το “ευχαριστώ” στους παράγοντες των ομάδων που προαναφέρθηκαν, ο προπονητής της λευκαδίτικης ομάδας ευχαρίστησε και την διοίκηση του Παλλευκάδιου που είναι αρωγός της προσπάθειας με την διάθεση του προπονητικού κέντρου για την καλύτερη προετοιμασία.

ADL1

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος σε όλη την πορεία είναι οι εξής: Μόσχος, Γρίβας, Γαντζούδης, Κ. Κονιδάρης, Χαγιάννης, Ν. Φούντογλου, Δ. Φούντογλου, Αρβανίτης, Παπαδόπουλος, Χρυσοβιτσάνος, Κατηφόρης, Μπουραντάς, Σταμούλης, Σούνδιας, Κίτσος Κουντούρης, Ζάψας, Ντάτσης, Λάζαρης, Παπαδήμας και Ζαρκαντώνης. Άτυχοι της υπόθεσης μπορεί να χαρακτηριστούν οι Κ. Κονιδάρης και Ζάψας, οι οποίοι τέθηκαν “εκτός μάχης” εξαιτίας τραυματισμών.