Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απλής και βαριάς σωματικής βλάβης, της συμπλοκής και της παράνομης οπλοκατοχής

 Συνελήφθησαν χθες (15.10.2015) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, τρεις ημεδαποί 56, 30 και 51 ετών και ένας ακόμη 44χρονος υπήκοος Αλβανίας για την μεταξύ τους συμπλοκή και την – κατά περίπτωση – πρόκληση βαριάς και απλής σωματικής βλάβης.

Αναλυτικότερα , ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί και ο αλλοδαπός καθώς όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα πριν είχαν διαπληκτιστεί, για προσωπικές-κτηματικές διαφορές, προκαλώντας εκατέρωθεν με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, σωματικές βλάβες.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών που πραγματοποίησε τις έρευνες και την προανάκριση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και ελαφράς σωματικής βλάβης, της συμπλοκής και της παράνομης οπλοχρησίας.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μεταλλικό τοπογραφικό κοντάρι, τρία ξύλινα ρόπαλα και ένας χαλκοσωλήνας με ίχνη αίματος.

Από τους συλληφθέντες ο 51χρονος ημεδαπός και ο 44χρονος αλλοδαπός νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κέρκυρας σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ οι δύο ημεδαποί, ο 56χρονος και ο 30χρονος οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.