Ανήκει στο κλαμπ των αθλητών που το καλοκαίρι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Δόξα. Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας είδαν την επιλογή τους να βγαίνει και με το παραπάνω, αφού ο Δημήτρης Καραδολάμης έβαλε το δικό του λιθαράκι στην περυσινή πολύ καλή πορεία στην Β’ Εθνική. Η θέληση και των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους έγινε πράξη, έτσι ο 27χρονος αθλητής παραμένει για δεύτερη σεζόν κάτοικος Λευκάδας. Γουμένισσα, Άρης, Μακεδονικός, Λάρισα, Αρκαδικός, ΟΦΗ είναι οι ομάδες που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό του ύψους 2.04 φόργουορντ, ο οποίος ξεχωρίζει και για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα έξω από τα 6.75. Ο Δημήτρης Καραδολάμης που προετοιμάζεται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, μίλησε στο lefkadaweb.gr για την Δόξα της καινούργιας χρονιάς.
LWEB: Νέα σεζόν, στόχος ίδιος με πέρυσι, δηλαδή πρωταθλητισμός.
Απ.: Η ομάδα έχει ενισχυθεί, καθώς η διοίκηση έχει θέσει υψηλούς στόχους και για την καινούργια σεζόν. Θα προχωρήσουμε βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ελπίδα στο τέλος να πάρουμε το καλύτερο.
LWEB: Στον περυσινό κορμό προστέθηκαν κάποιοι νέοι παίκτες. Η ομοιογένεια που είναι το ζητούμενο πιστεύεις ότι θα βρεθεί σύντομα;
Απ.: Είμαστε στην αρχή, οπότε δεν μπορούμε να αναφέρουμε πολλά. Το γεγονός ότι ο προπονητής είναι ίδιος, αλλά και το ότι ο βασικός κορμός έχει διατηρηθεί, με κάνει να πιστεύω ότι θα βρεθούμε σύντομα και θα βγάλουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο.
LWEB: Ποιο είναι το στοιχείο που μπορεί να παίξει το σημαντικότερο ρόλο φέτος;
Απ.: Η Α2 είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα. Δεν έχει σχέση με την Β’ Εθνική. Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να έχουμε την υγεία μας. Σίγουρα η συγκέντρωση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που βοηθάει στην επίτευξη των στόχων. Η χημεία μεταξύ μας θα μετρήσει πολύ, όπως επίσης και η έδρα, που μπορεί να καθορίσει πολλά στην πορεία του “μαραθωνίου”.
LWEB: Το μήνυμα σου προς τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας ποιο είναι;
Απ.: Τον θέλουμε κοντά μας όπως και πέρυσι. Ελπίζω να είναι δίπλα μας και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας.