“Τελικών” συνέχεια για την Δόξα, η οποία επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στις νίκες. Το ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά που θα διεξαχθεί στο “Παντελής Νικολαΐδης” του Κερατσινίου, μπορεί να είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου, ανήκει όμως σε μια κατηγορία αγώνων που η ανάγκη κατάκτησης του ροζ φύλλου αγώνα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. “Θέλουμε σε αυτά τα τρία ματς (Καβάλα, Εθνικό, Αρκαδικό) που για εμάς είναι τελικοί, να πάρουμε τουλάχιστον δύο νίκες”, σημείωσε πρόσφατα ο Βαγγέλης Ζιάγκος, φανερώνοντας έτσι την σημασία των αγώνων που προαναφέρθηκαν, που είναι όλοι απέναντι σε ομάδες με κοινό στόχο.
Η ομάδα που πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ταξιδεύει για τον Πειραιά ώστε να πετύχει τόσο την βαθμολογική… ανάσα, όσο φυσικά και την ψυχολογική. “Είμαστε μια ομάδα που φιλοσοφία μας είναι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς. Οι δυνατότητες υπάρχουν, το ρόστερ της ομάδας είναι δυνατό, συνεχίζουμε με την ίδια πίστη για τα επόμενα ματς”, ανέφερε μετά το ματς με την Καβάλα ο κόουτς της Δόξας, ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος και ευελπιστεί στο “δίποντο” για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο ο “Γολγοθάς” των τριών σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων (Εθνικός, Αρκαδικός και Ηλυσιακός).
Διαιτητές του αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/1, ώρα 17.00′ )ορίστηκαν οι Σταματόπουλος, Γερακίνης και Δημόπουλος.