Συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας ο Παλλευκάδιος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-0 της Βόνιτσας στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Γιώργος Κατηφόρης χρησιμοποίησε τους 24 παίκτες που είχε στην διάθεσή του, δίνοντας στους περισσότερους εξ αυτών χρόνο παραμονής στον αγωνιστικό χώρο 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι που είναι πιο μπροστά σε αριθμό ωρών προπόνησης από το συγκρότημα του Χρήστου Καράμπαλη, εκτός από τα γκολ δημιούργησαν αρκετές ακόμα καλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η ομάδα της Βόνιτσας είναι ένα νεανικό σύνολο που προσπαθεί μέσα από την δουλειά να “βρεθεί” στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερα όμως δεν μπορούν ειπωθούν αφού είναι νωρίς για την οποιαδήποτε κρίση. Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Χρήστος Περδικάρης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ σημείωσε ο Νίκος Γαζής και ο δύο ο Γιάννης Γεωργάκης. Ο Παλλευκάδιος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθεια του Νίκου Πετούση.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Α’ 45ΛΕΠΤΟ: Ι. Κοντογιώργης, Ρ. Τσελάι, Λ. Καταγής, Νάνος, Περδικάρης, Καλογέρης, Χ. Κοκόλης, Ορφανός, Σταματέλος, Πετούσης, Φέτσης.
Β’ 45 ΛΕΠΤΟ: Τρανουλίδης, Δ. Κοντογιώργης, Καλογέρης (60′ Θ. Τσελάι), Σπανός, Φλούδας, Μπαλή (60′ Μπάλτσας), Στεριώτης, Φωτεινός, Γεωργάκης, Ν. Γαζής, Χ. Κοκόλης.

Δύο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Γεωργάκης

Δύο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Γεωργάκης