Τα φιλικά με ομάδες μικρότερων κατηγοριών ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη, καθώς μετά το ματς στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον “Χαρίλαο Τρικούπη” ακολούθησαν τα δύο (εντός και εκτός) με τον Αίολο Αστακού. Οι επόμενες ημέρες έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα κυλήσουν για τους παίκτες της Δόξας με δυνατές προπονήσεις, ενώ την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το σημαντικό τουρνουά στο οποίο εκτός από την “οικοδέσποινα” ομάδα της Λευκάδας, θα λάβουν μέρος ο Άρης, ο Απόλλων Πατρών και τα Τρίκαλα (και οι τρεις ομάδες της Α1).
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, τα ματς του τουρνουά, το οποίο γίνεται με την συνδιοργάνωση του Δήμου Λευκάδας, θα είναι τα εξής:

tc28
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
Δόξα – Τρίκαλα
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
Δόξα – Απόλλων Πατρών
Άρης – Τρίκαλα
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
Άρης – Απόλλων Πατρών
Οι ώρες των αγώνων δεν έχουν γνωστοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα.
Τα φιλικά αυτά τεστ που θα δώσει η Δόξα θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Βαγγέλη Ζιάγκο ώστε να δει αν έχει πιάσει τόπο το προπονητικό πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών. Η δυναμικότητα των αντιπάλων προσφέρεται ασφαλώς για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, ενώ το τεχνικό τιμ της Δόξας θα μπορέσει σε αυτά τα ματς να δουλέψει και τα συστήματα με τα οποία η ομάδα θα αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου που ακολουθεί στις 19 του μήνα με αντίπαλο τον Δούκα.

*** Στην φωτό διακρίνονται οι νεοαποκτηθέντες Σάββας Χρυσόπουλος (αριστερά) και Κρίστιαν Κούτρας (δεξιά)