Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε τελικά το αφήγημα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής περί μεγάλης προίκας στη νέα Δημοτική Αρχή. Σοκ έχει προκαλέσει στους Λευκαδίτες η  είδηση ότι χάθηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Καλού, ένα από τα πιο σημαντικά έργα για τη Λευκάδα. Το έργο για το αποχετευτικό δίκτυο Νικιάνας, Επισκόπου, Λυγιάς, Καρυωτών, Απόλπαινας, Τσουκαλάδων είναι παρελθόν και είναι δεδομένο βέβαια ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κύριος Καλός, θα επιχειρήσει να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Απολογούμενη είναι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή για πολλά τα οποία πλέον βρίσκουν το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να καταρρέει καθημερινά ολοένα και περισσότερο το αφήγημα περί μεγάλης προίκας, η οποία τελικά δείχνει να είναι μεγάλη πίκρα.

Έτσι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε για τις φωτογραφίες που ακολουθούν και δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο «Φαράγγι της Μέλισσας». Αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και μόνο θλίψη προκαλούν…. Συγκεκριμένα σχολιάζεται στην «Προβληματική Λευκάδα”: Πλήρης εγκατάλειψη στο φαράγγι της Μέλισσας. Και ούτε μία ταμπέλα να ειδοποίηση τον κόσμο ότι προχωράει με δική του ευθύνη…