Ο Οργανισμός της Equal Society και ο πρόεδρος της, Σπύρος Φρεμεντίτης σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών της δομών, κοινωνικό φαρμακείο και συσσίτιο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα  στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λευκάδας (οδός Θ. Στράτου 1, έναντι ΟΤΕ).

Την εκδήλωση θα τιμήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος ο οποίος και θα ευλογήσει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό φαρμακείο αποτελούν δύο από τις πλέον μάχιμες κοινωνικές δομές του νησιού, οι οποίες αναδείχτηκαν σε ζωντανά παραδείγματα καλών πρακτικών μέσα από την αγαστή συνεργασία της Equal Society με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος & Ιθάκης, το Δήμο Λευκάδας και την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Από τον Ιούλιο του 2017 περισσότεροι από 300 συμπολίτες μας λαμβάνουν  υπηρεσίες παροχής γευμάτων, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, παροχής φαρμάκων, εργασιακής συμβουλευτικής και διασύνδεσης με τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ επίσης αναπτύσσονται δράσεις άμεσης υποστήριξης των οικογενειών με υποτροφίες σε παιδιά καθώς και δράσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Για το 2019 έχουν προγραμματιστεί από τον οργανισμό Equal Society νέες δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.