Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του που ασχολούνται με την παραγωγή προϊόντων ότι στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος δικτύωσης «WorkshopsVisitstudiesFamTrips» θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των τοπικών παραγωγών στην Κέρκυρα στις 4 και 5 Μαΐου 2015, το οποίο αποσκοπεί στην εξοικείωση τους με το εν λόγω πρόγραμμα.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι στόχος της δράσης «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δικτύωσης WorkshopsVisitStudiesFamTrips» είναι η γνωριμία και δικτύωση/ διασύνδεση των τοπικών παραγωγών τόσο με το ευρύ κοινό όσο και με ειδικά κοινά (άλλους παραγωγούς, επιχειρήσεις) και μέσω αυτής επιτυγχάνεται η ανάδειξη και προβολή της τοπικής ταυτότητας, η δικτύωση με άλλους φορείς/ επιχειρήσεις/ παραγωγούς του εσωτερικού και του εξωτερικού, η ενεργοποίηση συνεργασιών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούνται οι παραγωγοί προϊόντων του Νομού Λευκάδας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην εν λόγω δράση μέχρι την Παρασκευή 24/4/2015 επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος Πανωραία Λάζαρη).

Υπογραμμίζεται ότι: α) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, β) τα έξοδα μετάβασης στην Κέρκυρα θα καλυφθούν από το Επιμελητήριο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης