Ένα πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Αλβανική Λουφτετάρι Αργυροκάστρου (ομάδα Α’ Εθνικής) έδωσε ο Τηλυκράτης το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Η δυναμικότητα της φιλοξενούμενης ομάδας επέτρεψε στον Ανδρέα Παντζιαρά να δοκιμάσει πρόσωπα και σχηματισμούς που έχει στο μυαλό του ενόψει της νέας σεζόν, βέβαια όλα αυτά έγιναν υπό το βάρος της κόπωσης που πηγάζει από τις κουραστικές προπονήσεις που διεξαγόνται σε καθημερινή βάση. Ο Τηλυκράτης στο πρώτο ημίχρονο παρατάχτηκε με σχήμα 3-5-2, η εφαρμογή του οποίου απέδωσε σύμφωνα με όσα δήλωσε και μετά το ματς ο προπονητής της λευκαδίτικης ομάδας. Ο γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε, βέβαια ούτε αυτός απείλησε με αξιώσεις, αποτέλεσμα κυρίως της έλειψης ταχύτητας στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο 45λεπτο που ο Τηλυκράτης αγωνίστηκε σε διάταξη 4-2-3-1 και πραγματοποίησε επτά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου, είχε μεν διάθεση, ωστόσο υπήρξαν διαστήματα στα οποία φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Λουφτετάρι (σκορ 0-1) σημειώθηκε στο 42′ με σουτ του Ζώγκα έξω από τον περιοχή.

Ο Τηλυκράτης ξεκίνησε το ματς με την εξής ενδεκάδα: Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Ορφανός, Κτενάς, Σιδέρης, Τοντόροφ, Κούσης.

Η ενδεκάδα του β’ ημιχρόνου αποτελούνταν από τους εξής: Καραγκούνης, Βρεττός, Μπαλή, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Τοντόροφ, Γεωργάκης, Κοντογιάννης, Βασιλείου, Γκλέιμπσον, Μακρυγιάννης.