Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός και την πραγματοποίησε ο Τηλυκράτης που έχει στόχο την κορυφή. Την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας και κατ’ επέκταση την κορυφή στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου προς την Γ’ Εθνική. Ένας από τους ηγέτες αυτής της προσπάθειας θα είναι το νέο απόκτημα, ο Κώστας Ιασωνίδης. Ο 30χρονος αμυντικός που ήταν η “καψούρα” των διοικούντων στην μεταγραφική περίοδο που είναι σε εξέλιξη, είπε το πολυπόθητο “ναι” και θα αποτελέσει την “κολώνα” πάνω στην οποία θα στηριχτεί το αμυντικό παιχνίδι της λευκαδίτικης ομάδας.

iaswnidhs12
Ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1985 ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να αφήσει τα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών για τον Τηλυκράτη. Έτσι επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Η πρώτη παρουσία του στην Λευκάδα ήταν την σεζόν 2011-12 όταν με την φανέλα του Τηλυκράτη αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική. Ο νέος αμυντικός του Τηλυκράτη βρέθηκε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και από εκεί ξεκίνησε μια αξιόλογη πορεία στις ακόλουθες ομάδες: Μαρκό, Πανηλειακός, Προοδευτική, Απόλλων Αθηνών, Καστοριά (η ομάδα της γενέτειρας του), Καρδίτσα, Πανθρακικός, Γιαννιτσά, Τηλυκράτης, Απόλλων Αθηνών, Πιερικός και την σεζόν που έληξε στην Ερμιονίδα. Με τον Τηλυκράτη αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πέτυχε ένα γκολ.
Η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου για την απόκτηση του Ιασωνίδη είναι η εξής: “Ήταν αδύνατο να αρνηθεί την πρόταση του Τηλυκράτη, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, όχι μόνο στην αγαπημένη του ομάδα αλλά και στο αγαπημένο του νησί, όπως ο ίδιος δήλωσε, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Από σήμερα λοιπόν, ο Κώστας Ιασωνίδης είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Διοίκηση της ομάδας μας, με την ευχή όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που ανήκει……..στην Γ΄ Εθνική κατηγορία!