Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλο το κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς και την στήριξη του σε αυτή την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο μέλλον της ομάδας μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χωριανούς του Σύβρου όπου συνέδραμαν οικιοθελώς στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργιά της εκδήλωσης καθώς και στον πρόεδρο του χωριού Σπυρος Καρας σε ότι ζητήματα προκύψανε και χρειαστήκαμε τη βοήθεια του όπου η στάση του ήταν άμεση και ταχύτατη!
Επιπρόσθετα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χωριανό μας Giannis Deytereos o οποίος έκανε το μέγιστο δυνατό για την καλλιτεχνική & μουσική οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και σε όλα τα άτομα που απαρτίζανε την ορχήστρα τα οποία δημιούργησαν ένα ξέφρενο γλέντι και ατελείωτη διασκέδαση δυο μέρες μέχρι τις πρωινές ώρες!
Τέλος, ευχαριστούμε τον Ktenas Andreas & Χαράλαμπος Καλός για την τιμή που μας έκαναν να παρίστονται στις 22 Αυγουστου στην εκδήλωση μας καθως και για τις ανακοινώσεις τους ότι αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Σύβρου για την προετοιμασία του γηπεδου και την εγκατασταση του τεχνητού χλοοτάπητα.
Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ