Στο πρόσωπο του Βασίλη Τουλκερίδη βρήκε ο Παλλευκάδιος τον έναν από τους παίκτες που θέλει για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή. Οι διοικούντες τον λευκαδίτικο σύλλογο κινήθηκαν αθόρυβα και με συνοπτικές διαδικασίες έκαναν δικό τους τον τέως ποδοσφαιριστή του ΠΣ Πρέβεζα. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο δίπλα στον αμυντικό χαφ, όσο και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.
“Με την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής και με τη δίψα του για διάκριση, μετά από μια “γεμάτη” χρονιά με ΑΕ Πρέβεζας και ΠΣ Πρέβεζας, έρχεται να βοηθήσει κι αυτός μαζί με τους νέους του συμπαίκτες, την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Παλευκάδιου για την μεταγραφή.
Ο Τουλκερίδης που έθεσε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του για την συνεργασία που ξεκινά με την ομάδα της Λευκάδας, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα, στην συνέχεια βρέθηκε στην ΑΕ Πρέβεζας και κατόπιν αγωνίστηκε στην Θύελλα Σινώπης. Ακολούθησαν κατά σειρά η ΑΕΠ, ο Άρης, η ΑΕΠ εκ νέου και τέλος ο ΠΣ Πρέβεζα από την Ιανουάριο έως την λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν.