Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Με τα… μούτρα στην δουλειά έχει πέσει η τριμελής επιτροπή μεταγραφών του Παλλευκάδιου που αποτελείται από τους Μιχάλη Κατωπόδη, Σπύρο Κοντογιώργη και Κώστα Θεοχάρη. Οι τρεις παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Κατηφόρη είναι αυτοί που “τρέχουν” τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, ενώ το πρόγραμμά τους τις ημέρες που διανύουμε είναι αφιερωμένο στους παίκτες που συμμετείχαν στο ρόστερ της περυσινής περιόδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που έχρισαν πρωταθλητή τον Παλλευκάδιο έχουν ήδη συναντηθεί με την επιτροπή. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που τους έγινε. Προς το παρόν όμως, μόνο οι Στέφανος Καραπιπέρης και Βασίλης Βλάχος είναι αυτοί των οποίων η υπόθεση έχει ολοκληρωθεί. Ο 26χρονος γκολκίπερ που αποκτήθηκε από τον Παλλευκάδιο τον περασμένο Ιανουάριο, έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην οποία βρέθηκε με τον Αχέροντα Καναλακίου, αλλά και στο πρώτο μισό της σεζόν που έληξε ως μέλος της Αμβρακίας Κωστακιών.

Από την πλευρά του ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Βλάχος παρέμεινε στην ομάδα της οποίας υπήρξε και μέλος των τμημάτων υποδομής της. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα παικτών που θα ακολουθήσουν τον Παλλευκάδιο στην Γ’ Εθνική. Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι αυτός που επέλεξε να μην συνεχίσει στον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Κώστας Μπρούβας. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος παίκτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται, οπότε αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Παλλευκάδιο.