ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
ΚΑΝΑΛΑΚΙ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 1-0
Στο Καναλάκι βρίσκεται το Κύπελλο του Σούπερ Καπ, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη επικράτησε του Τηλυκράτη με σκορ 1-0 στον τελικό που έγινε στο Θεσπρωτικό. Οι παίκτες της λευκαδίτικης ομάδας άφησαν στα αποδυτήρια το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο βγήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση. Αυτή μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο ο σημερινός Τηλυκράτης έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με τον χρόνο σύμμαχό του που θα τον βοηθήσει να “δέσει” και να γίνει ομάδα, είναι βέβαιο ότι ο Τηλυκράτης δεν θα είναι μια ομάδα… χαμηλής ταχύτητας όπως πιστεύουν ορισμένοι.
Οι δύο προπονητές παρέταξαν τους παίκτες τους με διάταξη 4-2-3-1. Σαφή υπεροχή κάποιας εκ των δύο ομάδων δεν υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο. Το Καναλάκι είχε τρία σουτ προς την εστία (το ένα έγινε γκολ), ενώ ο Τηλυκράτης δεν έγινε απειλητικός, παρά τα πέντε κερδισμένα κόρνερ στο πρώτο 45λεπτο. Τα προβλήματα συνοχής του Τηλυκράτη στο χώρο του κέντρου δεν τον βοήθησαν να δημιουργήσει παιχνίδι, ενώ ήταν αυτά που τον έκαναν ευάλωτο στην άμυνα.

thl 1
Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Περιστέρη, οι προωθήσεις του Καταγή από αριστερά, η βελτίωση της απόδοσης παικτών του Τηλυκράτη που πίστεψαν περισσότερο στον εαυτό τους, σε συνδυασμό με την παραμονή της άμυνας του Καναλακίου κοντά στην περιοχή του Καραπιπέρη, επέτρεψαν στον φιλοξενούμενο να φανεί πιο δραστήριος και κυρίως περισσότερο απειλητικός από το πρώτο μέρος. Μετά το 80′ το Καναλάκι όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά και πήρε την πρωτοβουλία κινήσεων, ωστόσο η κούραση που είχε κάνει την εμφάνισή της δεν επέτρεψε την αλλαγή του σκορ.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
10′ Αδύναμο πλασέ του Γκόλια, ο Σκιαδάς μπλόκαρε.
18′ Από την κάθετη πάσα του Κωνσταντίνου, ο αμαρκάριστος Γκόλιας με πλασέ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκιαδά και στη συνέχεια στα δίχτυα (1-0).
41′ Σουτ του Λουκούμη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
54′ Διαμαρτυρίες από πλευράς Τηλυκράτη για παράβαση εντός περιοχής (πέναλτι) στον Περιστέρη, που ευρισκόμενος παράλληλα με την εστία βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα. Ο διαιτητής άφησε το ματς να εξελιχθεί.
67′ Διαγώνιο σουτ του Καταγή, η μπάλα κατέληξε άουτ.
78′ Πλασέ του Καλογερή δεν βρήκε στόχο.
79′ Ο Αρ. Βλάχος επιχείρησε ντρίμπλες εντός περιοχής, δεν βρήκε χώρο να σουτάρει και βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ υπέρ του Καναλακίου για “θέατρο”.
60′ Δυνατό σουτ του Ζάκκα, η μπάλα πέρασε άουτ.
Πέντε κίτρινες έδειξε ο διαιτητής Ζιώγας, μία στο Καναλάκι (Κωνσταντίνου) και τέσσερις στον Τηλυκράτη (Κτενάς, Καταγής, Λούτζι και Αρ. Βλάχος).
Διαιτητές: Ζιώγας, Τσόγκας, Γκαρτζονίκας (4ος Γ. Φίτσας).
ΚΑΝΑΛΑΚΙ (Δ. Μουρούτης): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Λαγός, Μήτσης, Κωνσταντίνου, Λουκούμης, Ι. Τζίμας (λ.τ. 45′ Μπάκας), Γκόλιας (68′ Ζάκκας), Τσούγκαρης, Στάικος (80′ Νταής).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Θ. Λιόλιος): Σκιαδάς, Θειακός, Σ. Καταγής, Ρεκατσίνας (46′ Περιστέρης), Α.Λούτζι, Σάντας, Βρεττός, Αλ. Βλάχος (73′ Αρ. Βλάχος), Παπαδόπουλος (84′ Σταματέλος), Κτενάς, Καλογερής.