Στο facebook ευχαριστεί ο εμπνευστής και βασικός σχεδιαστής της FESTA DEL CANALE 2016

Πριν τεσσερα χρονια με τον πολυ καλο μου φιλο Γιαννη Γαντζια συζητούσαμε ποσα πολλα πραγματα μπορουν να γινουν μεσα στο καναλι μας..Ετσι λοιπον η ιδεα για την ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ γεννήθηκε..Ο μοναδικος τροπος να μπορω να υλοποιήσω οσα σκεφτομαι και ονειρεύομαι ειναι ο Ορφεας και μονο!!τι ΟΜΑΔΑ αληθεια!!με ικανοτητες που θα τις ζήλευαν οι καλυτεροι επαγγελματίες!!Συμβούλιο που δεν μου χαλασε ποτε χατηρι με ανθρωπους με μερακι και πολυ αγαπη σε αυτο που υπηρετούν.. Τον Ορφεα της καρδιας μας!!!Τους Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου ολους!
Ευχαριστω αυτους που πιστεψαν σε εμας και μας βοηθησαν οικονομικα οπως μπορουσε ο καθενας για να υλοποιηθει αυτη η Γιορτη..[ χωρις αυτους δεν θα μπορουσαμε να κανουμε τιποτε)
Ευχαριστω θερμα την Περιφερεια Ιονιων Νησιων _ το Πνευματικο Κεντρο του Δημου Λευκαδας και το Λιμενικο Ταμειο που σταθηκαν διπλα μας με πολλους τροπους και στηριξαν αυτη την Προσπαθεια.
Ευχαριστω πολυ την Giostra di zante( αδελφια)και το Λυκειο Ελληνίδων Κερκυρας
Ευχαριστω τους απιστευτους εθελοντες ( δεν γινεται χωρις αυτους)
Ευχαριστω τους Καρναβαλιστες μας ( Επαγγελματιες καλλιτεχνες) με ολη την σημασία των λεξεων… Αφωνος απο την συμπεριφορα τους και την θεατρικοτητα.
Ευχαριστω απο καρδιας τις Σχολες Χορου Χρυσουλας Κουνιακη και Αλεξανδρας Μπουρα( Δυναμη Εμπνευση Δημιουργια) τελειες..
Τωρα … Αννα Μαγκου η ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ.. Τι εμπνευση αληθεια.. Να σε εχει καλα ο θεος και να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Ποσα πολλα μπορεις αληθεια!
Κωστας και Ελενη Δουκα!!Οι ηρεμες δυναμεις που αν τους δωσεις αφορμη καταπίνουν οτι βρισκεται μπροστα τους.. Ισοπέδωση.. Μοναδικοι ασυναγωνιστοι σε αυτο που κανουν με ηθος και πολυ Αγαπη.. Να στε καλα αγαπημενοι μου φιλοι!
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ……μιλαει σαν παιδι χαλαρη με βλεμμα ( τι μου λετε εσεις τωρα )εγω θα πεταξω και σεις θα ζεισετε το ονειρο.. Αυτο ηταν ..πεταξε και μεις φυγαμε απογειωθηκαμε μαζι της.. Α ρε Κατερινα εισαι μοναδικη κοριτσι μου.. Η Λευκαδα σε λατρεψε !!! Σε ευχαριστω !
Τα κειμενα τι ταξιδι και αυτο!!
Χωρις αυτα δεν θα υπηρχε Γιορτη δεν θα υπηρχε μαγεια δεν θα υπηρχε φαντασια δεν θα υπηρχε……..
Πολλααα..
Βανδωρος Μακης και Εφη Τσιγκουρακου..
Μερες δουλειας , αγωνιας, κουρασης..
Ομως δικαιωθήκατε.. Μας πηρατε στην δικη σας τρελα και αυτη δεν ειναι αλλη απο την αγαπη σας για την Λευκαδα το Ορφεα μας
Τον Πολιτισμο μας.. Ευχαριστω Ευχαριστω .. Τυχερος που ζειτε στην ζωη μου που υπαρχετε στον κοσμο μου..
Αχχ μεγαλο Κεφάλαιο τωρα.. Η ζωη μου ολη τι αλλο μου μισο η πηγη εμπνευσης μου!!! ποια αλλη αληθεια.. Η Δημητρα της ζωης μου.. Μουσικος _ Χορογραφος_ ΦΩΝΑΡΑ_ δεν ξερω τι να κανω .. Σιγουρα θα με ξεπερασει και θα παει πολυ ψηλα.. Εισαι πολυ μεγαλο ταλεντο .. ΤΕΛΟΣ μην παρεις και αερα.
Τωρα απο που να αρχίσω….με ανθρωπους που δουλεψαν μοχθησαν στην κυριολεξια για να βγει αυτο το αποτελεσμα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ.. Δημιουργικός καλλιτεχνης που με την φαντασια του μπορει να κανεις υπερπαραγωγες.. Ευχαριστω πολυ !!
Αλεκα Χαλκιοπουλου.. Στηριγμα.. Η ηρεμη δυναμη .. Πολυτιμη με πολυ πολυ πολυ δουλεια.. Να σαι καλα Αλεκα.
Τα κουπια παιδια.. Χωρις εσας τιποτε.. Απλα τιποτε..Σας ευχαριστω τοσο πολυ.. Δημητρης Μπουρδαρας_ Μητσος η Μελενιος για να τον γνωρισετε_ Νοντας Κανελος και φυσικα ο τζιμαρας με τους……
Αγιομαυριτες..Οι εμπνευστες μου..Η ιστορικη αυτη παρεα που κραταει ζωντανη αυτη την πολη και της υπενθυμιζει την Επτανησιακη της ταυτότητα..
Σας ευχαριστω απο καρδιας.
Ευχαριστω απεριοριστα την σημαντικοτερη φωνη της Ελλαδας που με τις γνωσεις του την ποιοτητα ως ανθρωπος και φυσικα την αγαπη του για την Λευκαδα μας ταξιδεψε και μας ανεβασε τον πηχη πολυ ψηλα για τα επομενα χρονια..
ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ.. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..
Φυσικα τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΝΙΑΚΗ και ΚΑΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ.. Μοναδικοι Παρουσιαστες.
Κλεινω ..
Νησακι μου ομορφο μικρο Νησι μου!!
Τι κοσμος χριστε μου αληθεια!!
Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.. Χωρις εσας δεν υπαρχει τεχνη, Πολιτισμος.. Δεν υπαρχει Λευκαδα.. Πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε πολυ μεγαλα πραγματα μαζι.. Να ειστε ολοι καλα γεροι δυνατοι και αισιόδοξοι..
Ραντεβου του χρονου λοιπον..
Γεια σας

Αν ξεχασα κανεναν συγνωμη .. Ακομη ζω το ονειρο..

Φωτογραφία Καίτη Κακαβούλη