Ο Παλλευκάδιος διεκδικεί την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας και ο Λούρος αναζητά την πέμπτη θέση που θα τον βάλει στα πλέι οφ. Τόσο η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, όσο και αυτή του Άρη Φερεντίνου, προς το παρόν έχουν βάλει στην άκρη τις σκέψεις για τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης το μυαλό θα βρίσκεται μόνο στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Νο34 τελικός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (2/3/15, Δημ. Στ. Πρέβεζας, ώρα 15.15′), σε ένα ραντεβού που θα είναι το πρώτο παρόμοιο για τον Παλλευκάδιο και το δεύτερο για την ομάδα του Λούρου.
Φαβορί σε ένα τέτοιο ματς δεν υπάρχουν, καθώς τα δεδομένα του πρωταθλήματος πάνε… περίπατο μπροστά στην θέα της… κούπας που θα περιμένει δίπλα στην γραμμή του πλαγίου άουτ. Η δίψα για το κύπελλο είναι ίδια και στα δύο στρατόπεδα, αν και στον Παλλευκάδιο ίσως να το θέλουν λίγο παραπάνω, αφού πρόκειται για την πρώτη παρουσία της ομάδας τους στον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο προπονητές ξέρουν πολύ καλά τα συν και πλην του αντιπάλου τους, επομένως δύσκολα κάποιος εκ των δύο θα πιαστεί… αδιάβαστος. Ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι να δούμε έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών που θα προσφέρει πλούσιο θέαμα σε όσους τον παρακολουθήσουν.
Το μεγάλο ματς της Τετάρτης θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας, ενώ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη. Επειδή όμως το ματς θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τα χρήματα που θα προσφέρουν όσοι από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου βρεθούν στο Δημ. Στ. Πρέβεζας, θα πάνε στην οικογένεια κοριτσιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Η ΕΠΣ είναι υποχρεωμένη να δηλώσει στην ΕΠΟ μέχρι την Πέμπτη την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο, αν επιθυμεί να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού (δεν είναι υποχρεωτικό να συνεχίσει βάσει της προκήρυξης), θα πρέπει έως την Δευτέρα 9/3 να στείλει την αίτηση συμμετοχής.