Βαριόταν στις διακοπές. Βουτώντας στα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, ήθελε να πετάξει μέσα τους. Και το έκανε μαζί με μια επιχείρηση που σαρώνει στην Ευρώπη…

Ενα αγόρι από τη Νορβηγία, ο Simon Sivertsen, βαριόταν στις οικογενειακές διακοπές. Λάτρης των extreme sports, αναζητούσε κάτι ασυνήθιστο να κάνει τα καλοκαίρια. Όταν βρέθηκε στη Ζάκυνθο και βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά, ενθουσιάστηκε τόσο που ένιωσε την επιθυμία να πετάξει μέσα τους.

upl53f7284c73639Δημιούργησε ένα «φτερό» από πλαστικά κουτιά από μπανάνες που βρήκε πεταμένα. Ο 22χρονος σήμερα Sivertsen, έδεσε το φτερό του από ένα ταχύπλοο με μακρύ σχοινί και έπεισε τον οδηγό να τον τραβήξει προς τα εμπρός.

upl53f728ee4d512Ενιωσε καταπληκτικά αλλά δεν έμεινε εκεί. Συνειδητοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της διασκέδασης άρχισε να το ψάχνει περισσότερο. Ανακάλυψε ότι το φτερό θα μπορούσε να διαμορφωθεί με τρόπο που να δίνει την ευελιξία στον χρήστη να κάνει ότι θέλει. Να γυρνάει, να κάνει βουτιές, κωλοτούμπες και να νιώσει την ελευθερία ενός δελφινιού! Το ονόμασε Subwing και πλέον αυτή η νέα τρέλα αδρεναλίνης σαρώνει την Ευρώπη!

Τι είναι το Subwing

Το Subwing θα σας κάνει να νιώσετε ότι πετάτε μέσα στο νερό, θα σας δώσει την αίσθηση της ελευθερίας των δελφινιών.

upl53f7283913d35Το νέο αυτό σπορ έχει αποκτήσει θερμούς οπαδούς και χρειάζεται ελάχιστη εκπαίδευση. Απλά, ο χρήστης πρέπει να βγαίνει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Όσο πιο μεγάλη η αναπνοή τόσο μεγαλύτερη η διάρκεια και η απόλαυση της κάθε βόλτας.

Το πρώτο κέντρο Subwing δημιουργήθηκε στη Ζάκυνθο, όπου έγινε και η σύλληψη της ιδέας και εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη.

upl53f728284f585Πηγή: thetoc.gr