** Άνθρωπος από τα “ξένα” παρακολούθησε το ματς Τηλυκράτης – Θεσπρωτικό. “Κατάσκοπος” με μία λέξη που δουλεύει για ομάδα της Αιτ/νίας, η οποία οργανώνεται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο ίδιος άνθρωπος εθεάθη και στο ματς Παλλευκάδιος – Καναλάκι, μιας και θέλει να έχει άποψη για όλες τις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο. Οι πληροφορίες για τον άνθρωπο που βρέθηκε σχεδόν στην κορυφή της κερκίδας, αναφέρουν ότι είδε τον Τηλυκράτη και στον Ωρωπό, ήθελε όμως να έχει εικόνα και από εντός έδρας ματς της ομάδας της Λευκάδας. Το ότι αυτό έγινε με αντίπαλο μη ανταγωνιστικό είναι ένα θέμα.
— “Πρόεδρε θέλουμε αποκαλύψεις”. Φράση που να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα θα φέρει μεγάλες κόντρες και ανακατατάξεις…
** Ξεπέρασε την μία ώρα το τετ α τετ που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ, Θανάσης Καββαδάς με τον Λάμπρο Φούκα (υποψήφιος στις περασμένες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Κόκκαλη). Η κουβέντα τους τι σχέση μπορεί να είχε με τις διαμαρτυρίες των ομάδων της Λευκάδας για την διαιτησία;;;
— Παραίτηση πρόεδρου έρχεται οσονούπω. Εκείνοι που θα έπρεπε να είχαν κάνει πρώτοι το βήμα παραίτησης θα μιλήσουν για “πλήγμα” στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ε ρε γέλια…
** Είναι δύο γράμματα, είναι τα πρώτα στην αλφαβήτα και σχηματίζουν μία (από τις ελάχιστες που φτιάχνουν μαζί) λέξη που υπονοεί πολλά. Επειδή αυτή -η λέξη- “έπαιξε” πολύ το απόγευμα του Σαββάτου, να ξέρετε ότι στα… υψηλά κλιμάκια έδωσε μπόλικο πόνο.
— Τραπέζωμα προ ημερών για τους παίκτες του Τηλυκράτη σε γνωστό μουσικομεζεδοπωλείο της Λευκάδας. Τα έξοδα ήταν όλα πληρωμένα από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Στάθη Κατωπόδη (Ντελημάρη), ο οποίος με τον τρόπο αυτό ήθελε να δείξει “σεβασμό στον κόπο των παικτών”.
** Άκουσαν, άκουσαν και τι δεν άκουσαν οι άνθρωποι του Παλλευκάδιου που είδαν το ματς με τον Απόλλωνα από την κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου της Πάργας. Μέλη της διοίκησης των γηπεδούχων προσέτρεξαν σε προστασία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο φίλων του Καναλακίου. Πες, πες βέβαια δεν άργησαν οι δύο πλευρές να έρθουν… κοντά, ωστόσο οι περισσότεροι ψύχραιμοι έδωσαν την λύση.
— Φωνές υπήρξαν από πλευράς Καναλακίου για τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής Γιώργος Ρούσσος στο ματς Πλαγιά – Καναλάκι. Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 2-3, οπότε εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας την αγωνία των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας.
** Ποιος είναι ο προπονητής, ο οποίος “τελείωσε” δύο παίκτες του μετά το ματς του Σαββάτου; Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν οι καλύτεροι (έτσι τουλάχιστον είχαν υποσχεθεί) της ομάδας τους στο σημαντικό παιχνίδι που έπαιξαν… Μάλιστα ήταν τόσο καλοί που δέχτηκαν επίθεση και από συμπαίκτες τους…