Ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου με εκδήλωσή τους τιμησαν τους κατοίκους του Καλάμου για το θάρρος που επέδειξαν οι πρόγονοί τους παρέχοντας φιλοξενία στους Μεσολογγίτες κατά την ηρωική έξοδό τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17-7-2021 το απόγευμα στον Κάλαμο Λευκάδας. Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο βουλευτής Λευκάδας κος Καββαδάς, όπως και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γαζής και Ζουριδάκης.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Καλός μας ενημερώνει σχετικά μέσω κοινωνικών δικτύων:

Το Μεσολόγγι τιμά τον Κάλαμο.
Με τον συνάδελφο δήμαρχο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τους αγαπητούς φίλους κ.κ Κορδόση του Ιστορικού Μουσείου «Διέξοδος» και Κοτσίρη του ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου.
Είναι πολύ σημαντικό φορείς και πολίτες άλλης περιοχής να τιμούν τον τόπο μας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αλληλεγγύη που επέδειξαν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, οι πρόγονοι μας.
Παραλλήλως, σε σύσκεψη στο κοινοτικό κατάστημα αλλά και με αυτοψία σε αρκετές περιοχές του νησιού έγινε ενημέρωση για την δρομολόγηση έργων άνω των 500.000 ευρώ στον Κάλαμο. Τα έργα αυτά τα οφείλουμε στους Καλαμισάνους.