Ο κυρ Βαγγέλης απόλαυσε σήμερα το μεσημέρι την Λευκάδα απο ψηλά! Με την ομάδα του Lefkada paragliding in greece απογειώθηκε από την βάση τους στο Καλαμίτσι! Ο κυρ Βαγγέλης είναι 88 χρονών και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Αποδεικνύεται στην Ελλάδα της κρίσης και του χάους υπάρχουν ακόμα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα! Ποτέ δεν είναι αργά για να πετάξεις!

Η ομάδα του paragliding-greece.gr προσφέρει καθημερινά διθέσιες πτήσεις με τον διπλωματούχο πιλότο Γιάννη Στεφανίδη στην Λευκάδα.

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή αλλιώς Parapente από τη γαλλική του σύνθετη ονομασία (para- από το parachute=αλεξίπτωτο και pente= πλαγιά), πραγματοποιεί μια πανάρχαια ανθρώπινη επιθυμία: την ελεύθερη πτήση. Δίνει την ευκαιρία στον οποιονδήποτε να πετάξει σαν πουλί και να γνωρίσει μαγευτικές συγκινήσεις. Ιδιαίτερα η Λευκάδα είναι ιδανική για το σπορ αυτό, καθώς οι κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες το ευνοούν. Η απογείωση γίνεται από βουνά ανάλογα την ένταση και κατεύθυνση του αέρα.

Η ομάδα του paragliding-greece είναι πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν στο άθλημα. Το άθλημα αυτό, χάρη στη μοναδική εμπειρία και στο εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις προβάλλοντας την πόλη και το νησί μας.

Μετά από 28 χρόνια στον αέρα ο Γιάννης Στεφανίδης ανήκει στους καλύτερους πιλότους παγκοσμίως. 17 χρόνια τώρα ασκεί αυτό το σπορ και στην Λευκάδα, προωθώντας το Parapente και το νησί μας σε όλο τον κόσμο. Έτσι η Λευκάδα ανήκει πλέον στους δημοφιλέστερους προορισμούς γι’ αυτό το άθλημα.

Από όλη την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έρχονται στο νησί μας για να πετάξουν. Η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη και η αδρεναλίνη θα φτάσει στην κορυφή!

Λευκάδα από ψηλά: Η ομάδα www.paragliding-greece.gr προσφέρει καθημερινά πτήσεις. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τα πακέτα προσφορών!

Στοιχεία επικοινωνίας: www.paragliding-greece.gr

Facebook: Ageliki Lefkada Paragliding, Lefkada paragliding in greece.