ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τηλυκράτης, αφού ο Άγγελος Μπέκας που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας και συζήτησε με τους διοικούντες έδωσε αρνητική απάντηση.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ παρουσία του έμπειρου προπονητή στην Λευκάδα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων με τα μέλη της διοίκησης, ενώ η τελική του απάντηση αναμένονταν το απόγευμα της Τρίτης μετά την συνάντηση που θα είχε με την διοίκηση της Α.Ε. Πρέβεζας, από την οποία ζήτησε να τον αποδεσμεύσει για να συνεχίσει την καριέρα του στο σωματείο της Λευκάδας. Το “όχι” του Δ.Σ. της ΑΕΠ, οδήγησε στο “όχι” που είπε με βαριά καρδιά ο Άγγελος Μπέκας. Η απάντηση αυτή είναι η αλήθεια πως άφησε έκπληκτους τους διοικούντες τον Τηλυκράτη, καθώς μετά τις κουβέντες της Δευτέρας είχαν πιστέψει ότι αυτός θα ήταν ο νέος προπονητής της ομάδας.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ αυτή που δημιουργεί νέα δεδομένα ανάγκασε τους διοικούντες να αναθέσουν -μέχρι νεωτέρας- τις τύχες της ομάδας στον υπεύθυνο των Ακαδημιών Πάνο Πολίτη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Πάργας.