ΚΑΡΥΑ – ΩΡΩΠΟΣ = 0-5
Μόλις ένα ημίχρονο καλής απόδοσης χρειάστηκε ο Ωρωπός για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καρυάς. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το 45′, πήγαν στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία, ωστόσο δεν άντεξαν στην επανάληψη, αφού πολύ γρήγορα οι παίκτες του Θωμά Βασιλειάδη, ζεστάθηκαν, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και παράλληλα τη νίκη που τους έδωσε το “τρίποντο”. Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να προσέχουν πολύ τα μετόπισθεν και τον Ωρωπό να παρουσιάζεται νωθρός.
Στο 47′ ο Νταλιάρδας πέτυχε το 0-1 που έδωσε “αέρα” στους παίκτες του Ωρωπού, οι οποίοι στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν σε τέσσερα ακόμη γκολ. Ο Χουλιάρας ήταν αυτός που “έγραψε το 0-2 και ο Μπρούβας σκόραρε για το 0-3. Σκόρερ χρίστηκε και ο Τσόκας (0-4), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπρούβα (0-5).
Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αλλά να θεωρούν την έκταση του σκορ απόρροια διαιτητικών λαθών.
Διαιτητικό τρίο: Γκούμας, Καλογέρης, Πάτσης
ΚΑΡΥΑ (Κ. Παπαδόπουλος): Δ. Κορφιάτης, Γούλας, Κερασοβίτης, Χ. Σάντας, Τσαβαλάκογλου (75′ Ε.Δ. Κατωπόδης), Π. Χαλκιόπουλος, Παππάς, Σκέμπης, Π. Κορφιάτης, Ε.Α. Κατωπόδης (67′ Χαλκιόπουλος), Δ. Κατωπόδης (46′ Μπουρσινός).
ΩΡΩΠΟΣ (Θ. Βασιλειάδης): Α. Λιάσκος (85′ Κάππας), Λύγκουρης, Κοντογεώργος, Μαντούσης, Κροκίδας, Τσόκας, Χουλιάρας, Νταλιάρδας (58′ Ρ. Λιάσκος), Μπρούβας, Κονάκης (80′ Δρόσος), Διαμάντης.