Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε πως προχώρησαν οι εργασίες και ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του κατεστραμμένου πλακόστρωτου στο Κάστρο! Το αποτέλεσμα σίγουρα θα ικανοποιήσει του Λευκαδίτες οι οποίοι έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μέρος αυτό. Ο κάθε ένας με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που του βγάζει αυτό το μέρος θα χαρεί να το δει να επανέρχεται.

Από κοντά και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας  Θ. Χαλικιάς , ο οποίος το είχε από ότι είδαμε έννοια να προχωρήσει η αποκατάσταση και να ολοκληρωθεί το έργο. Πολύ μελάνη και πολλά δάκρυα έχουν χυθεί το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση που επικρατούσε στο Κάστρο. Συνεπώς με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε πως ολοκληρώνεται και η πλακόστρωση. Σίγουρα όμως μένει να γίνουν ακόμα πολλά στην περιοχή όπως το να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση του τουριστικού περιπτέρου! Περιμένουμε και επιμένουμε το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Λευκάδας να μας εκπλήξει ευχάριστα το επόμενο διάστημα και να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση….

Είναι βέβαιο πως ο χώρος έτσι όπως διαμορφώνεται μετά την πλακόστρωση θα αξιοποιηθεί πολιτιστικά και θα αναδειχθεί με διάφορους τρόπους. Ελπίζουμε να τον σεβαστούν ντόπιοι και επισκέπτες, ώστε και η επόμενη γενιά να έχει την ευκαιρία να ονειρευτεί, να ερωτευτεί, να έχει και αυτή ιστορίες να πει στις επόμενες γενιές για τις μαγικές βραδιές που έζησε στο Κάστρο της Λευκάδας…