Το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Α! θμιας και Β!θμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε σεμινάριο για τους γονείς στο Νυδρί διάρκειας 11  δίωρων συναντήσεων .

Το υλικό των συναντήσεων αποτελούσαν θεματικές που είχαν να κάνουν με υλικό που διαπραγματεύεται την διαχείριση των συναισθημάτων ( Θυμός , φόβος , ενοχές κ.λ.) των γονιών , για το συναισθηματικό τους μεγάλωμα  και για  το μεγάλωμα των παιδιών τους , για την επικοινωνία στην οικογένεια και τρόπους επίλυσης των συγκρούσεων . Όλες αυτές οι θεματικές δουλεύτηκαν μέσα από το μοίρασμα , τις εμπειρίες των μελών της ομάδας  , ώστε μέσα από το μοίρασμα  και το διάλογο δόθηκε  η  αφορμή να μιλήσουν, να ακούσουν, να μοιραστούν, να ρωτήσουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν για όλα τα θέματα που προέκυπταν.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 15 γονείς εκ των οποίων 14 γυναίκες και 1 άντρας.

Η παρέμβαση αυτή σχεδιάστηκε και υλοποίηθηκε από την Κατωπόδη Βασιλική – Επιστημονικά Υπεύθυνη – Ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης.

Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους γονείς που παρακολούθησαν με θέρμη το σεμινάριο , στον Πρόεδρο τοπικής κοινότητας κ. Γαζή Διονύσιο & τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ.Ε.Ε. κ. Θερμό Ευάγγελο για την παραχώρηση της αίθουσας  και σε όσους βοήθησαν για την παραχώρηση των κλειδιών σε κάθε μας συνάντηση .

Για το Κέντρο Πρόληψης