ΤΗΝ 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ θα την θυμούνται για καιρό στον Παλλευκάδιο. Η εκτός έδρας ισοπαλία με τον ουραγό Α.Ο. Καρυάς, στην οικονομία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί ένα μεγάλο μειονέκτημα. Το κόστος για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη δύσκολα θα είναι μόνο βαθμολογικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μετράει πολύ και ο ψυχολογικός τομέας. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι διαφορετικά μπορεί να αντιδράσει ο παίκτης όταν είναι στα… πάνω του και αλλιώτικα όταν έχει αδειάσει ψυχικά.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ και ο τρόπος με τον οποίο πήρε εκείνο το “τρίποντο” ο Παλλευκάδιος, δεν έβαλαν μυαλό στους παίκτες του. Η έλλειψη υπομονής και ο εκνευρισμός, απόρροια της πίεσης που προκαλεί η πρώτη θέση, αλλά και η φωνή των φιλάθλων που θέλουν γκολ “εδώ και τώρα”, δεν στοίχισαν στον αγώνα με την Πάργα, αποδείχτηκαν μοιραία, όμως, κόντρα στην Καρυά. Ο Παλλευκάδιος, όπως επίσης και οι άλλες ομάδες της κορυφής, διότι αντίστοιχη συμπεριφορά έχουν κι ορισμένες από αυτές όταν βρεθούν στο “ρετιρέ”, θα πρέπει να ξεπερνούν τέτοιου είδους αδυναμίες, καθώς αυτό απαιτεί ο πρωταθλητισμός.
Η ΚΑΡΥΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ στους ανθρώπους του Παλλευκάδιου την ανάγκη απόκτησης γκολτζή. Ναι, με ομάδες που βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω από το δικό σου, η απουσία τέτοιου παίκτη δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Και από αυτά τα ματς όμως, εντοπίζεις αδυναμίες, εντοπίζεις αστοχίες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και προχωράς αναλόγως. Αν φυσικά θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα κι αν θέλεις να αποτρέψεις την προσπέραση σε όσους σε καταδιώκουν και την ανάσα των οποίων αισθάνεσαι στο σβέρκο σου.