Η μεταγραφική περίοδος εντός της οποίας οι ομάδες μπορούν να εντάξουν στο ρόστερ τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται και η προσπάθεια των ομάδων να καλύψουν κενά για τα οποία δεν βρήκαν λύση στην δίμηνη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και για εκείνα που εντόπισαν μέσα από τα φιλικά.

                    quotes
Η θέση πήγε στον ελεύθερο της πιάτσας

Μία από τις θέσεις που “καίει” πολλά σωματεία είναι αυτή του τερματοφύλακα, καθώς ελάχιστοι είναι στο νησί αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν επαρκώς σε όλα αυτά που απαιτεί η θέση και ζητούν οι ομάδες. Ένας από εκείνους που ήταν στην λίστα των ελεύθερων και κυκλοφορούσε ελεύθερος όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ο Κοσμάς Θερμός.

Ο τέως τερματοφύλακας των Ελπίδων πολιορκήθηκε αρκετά αυτό το καλοκαίρι, από διάφορες ομάδες, απόψε το βράδυ, όμως, ενέδωσε στο “πρέσινγκ” και είπε το “ναι” στην πρόταση του Οδυσσέα. Η απόκτηση του του 37χρονου γκολκίπερ που μαζί με τον νεαρό Κονιδάρη θα αποτελέσει το δίδυμο των γκολκίπερ του Οδυσσέα, απομακρύνει έναν μεγάλο “πονοκέφαλο” από τους διοικούντες την ομάδα του Νυδρίου και τον προπονητή Χρήστο Βάννα, που όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να βρουν λύση στο θέμα της κάλυψης της εστίας του σωματείου.