Editor's Rating

6

5
8

Μπορεί να είναι ένα επικοινωνιακό παιγνίδι. Αρκεί όμως για να τρελάνει δεκάδες εκατομμύρια φανς του θρυλικού συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο.

Yπαινιγμούς μεταξύ σοβαρού και αστείου για επανασύνδεση των Wham αφήνει το τελευταίο διάστημα ο Τζώρτζ Μάικλ, 28 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος. Μπορεί βέβαια να είναι ένα επικοινωνιακό τρικ, καθώς ο κυπριακής καταγωγής σταρ προωθεί το καινούργιο του σινγκλ με τίτλο «Feeling Good».

To δίδυμο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίντζλεϊ, 51 ετών σήμερα, είχαν πουλήσει 25 εκατομμύρια δίσκους στα πέντε χρόνια κυριαρχίας τους, από το 1981 έως το 1986.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Q για το ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα για τα οποίο μετανιώνει, ο Τζορτζ Μάικλ απάντησε: «Το ότι διαλύσαμε τους Wham! και ότι δεν ζητήσαμε από την Κέιτ Μος να γίνει μέλος του συγκροτήματος».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mojo όταν ρωτήθηκε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τον φίλο του Άντριου απάντησε: «Μιλήσαμε στις αρχές του χρόνου. Ηρθε και μαγείρεψε», ενώ σύμφωνα με την Daily Mlirror συζήτησαν για «μια επανένωση των Wham! στο φεστιβάλ του Glastonbury την επόμενη χρονιά».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση των δύο ήταν το 2012 σε ένα πάρτι μετά την εμφάνιση του Τζορτζ Μάικλ στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Πηγή: thetoc.gr