Οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Νίκης για το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Α2 γυναικών, αρχίζουν την Κυριακή (ώρα 12.00′) με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας. Η ομάδα της Λευκάδας βαδίζει στο κυριακάτικο ματς με την ψυχολογία στα ύψη, εξαιτίας της καλής εμφάνισης και φυσικά του ροζ φύλλου αγώνα που κατακτήθηκε στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής μπορεί να χαρακτηριστεί “ιδιαίτερο”, αφού αντίπαλος της Νίκης είναι μια ομάδα που έχει στόχο όμοιο με τον δικό της. Δηλαδή την άνοδο. Το κίνητρο για το ροζ φύλλο αγώνα αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από άλλες φορές, ωστόσο το εν λόγω παιχνίδι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί “τελικός”, αφού μετά την λήξη του θα υπολείπονται άλλα 20 ματς. Η έδρα είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ η συγκέντρωση και η σοβαρότητα την ώρα του αγώνα, θα αυξήσουν ή θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες της κάθε ομάδας για τη νίκη. Στις καθημερινές προπονήσεις οι αθλήτριες δείχνουν ότι ο βαθμός ετοιμότητάς τους ολοένα και μεγαλώνει, ενώ μια σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει την διαφορά στα ματς που ακολουθούν και να ανεβάσει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας είναι και η βελτίωση των ντόπιων αθλητριών, οι οποίες δείχνουν σιγά σιγά να αλλάζουν επίπεδο δουλεύοντας δίπλα σε παίκτριες που διακρίνονται για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό τους.
Ο Νίκος Δουβίτσας που πραγματοποίησε το βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης χωρίς την Μαντώ Ψυχογυιού που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων στους ραχαίους μύες, την Παρασκευή και το Σάββατο θα αναλύσει με τον συνεργάτη του Θεοδόση Βαφιά την ομάδα της Ολύμπιας στις αθλήτριες του. Η Ολύμπια που πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, έχει ενισχυθεί με έμπειρες αθλήτριες (μία από αυτές είναι και η Δήμητρα Χαβαλέ που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου), με στόχο όπως προαναφέραμε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της Κυριακής και οι διαιτητές που θα βρεθούν στους αγώνες.
ΔΑΚ Πυλαίας 14.00 Πυλαία-Σέρρες Καρακώστας-Παζόλης (Λαδένης)
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 14.0 Γιάννινα-Ασπίς 2001 Ξάνθης Χατζηχαρίσης-Τσιρόγλου (Στάθη)
Κραχτίδη 14.00 Τιτάνες Δρ.-Ηρακλής Καλέσης-Λαδάς (Λιρίδης)
ΕΑΚ Σταυρούπολης 12.00 Σταυρούπολη-Άρης Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ-Σελεβός (Καυχίτσας)
ΔΑΚ Λευκάδας 12.00 Νίκη Λευκάδας-Ολύμπια Λάρ. Πετρόπουλος Β-Μακρόπουλος (Κανελλόπουλος)
Μίκρας Α 15.00 Ναύαρχος Βότσης-Απόλλων Καλ. Τσούλης-Παπαδόπουλος Χρ. (Φωτιάδης)

*** Το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα 14.00′) ξεκινά τις υποχρεώσεις του το τμήμα Κορασίδων της Νίκης που συμμετέχει στον Β’ όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ. Πρώτος αντίπαλος της Νίκης θα είναι ο Α.Ο. Βόνιτσας, σε ματς που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Λευκάδας.