Το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος κατέκτησε η Νίκη, που επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με σκορ 61-48. Η ομάδα της Λευκάδας δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Δουβίτσα να κρατήσει εκτός ματς για μεγάλο διάστημα τις Ψυχογυιού και Κανταρά που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες που έρχονται από τον πάγκο.
Η Νίκη δεν ήταν καλή στην επίθεση, κάτι που για την ώρα προκαλεί προβληματισμό. Η τεχνική ηγεσία που είναι ικανοποιημένη από την βαθμολογική συγκομιδή, ευελπιστεί σε βελτίωση του αγωνιστικού προσώπου, ώστε να αποφευχθεί τυχόν γκέλα στο μέλλον, αφού τα περισσότερα ματς κρύβουν παγίδες. Για το λόγο αυτό το απόγευμα της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και το τεχνικό επιτελείο θα προχωρήσει σε συζήτηση με τις αθλήτριες για να αναζητηθούν τα αίτια που κρατάνε την ομάδα “μουδιασμένη”.
Δεκάλεπτα: 14-10, 31-22, 48-32, 61-48
Διαιτητές: Μακρόπουλος-Κοτσίρης
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Δουβίτσας-Βαφιάς): Χαιριστανίδου 21, Αργυρού 2, Δελαπόρτα 2, Τζίμπο, Κανταρά 4, Μπαλλά 6, Κρητικού 8(2), Ψυχογιυού 5(1), Μοσχοπούλου 13(1), Καββαδία.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κυρκούσης): Τσουμπερλή 2, Κογκαλίδου 1, Παπαρδέλα 1, Σταμπή 8, Τσάντα 2, Αθανασιάδου 3(1), Γεροστεργίου 5, Οικονόμου 3, Σαμαρά 6, Λογδανίδου 17.

*** Ένα πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα του Κλειστού Γυμναστηρίου δεν επέτρεψε την λειτουργία του την ώρα του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να παίξουν… στα τυφλά.