tc28

Νέα πρόσωπα αναμένεται να προστεθούν στο ρόστερ του Τηλυκράτη κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που τυπικά αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου. Η απόφαση της διοίκησης του σωματείου για ενίσχυση μοιάζει ειλημμένη και για το λόγο αυτό υπάρχουν καθημερινές επαφές για να επιλεγούν οι καλύτεροι που θα μπορέσουν άμεσα να δώσουν λύσεις.
Το πρώτο από τα ονόματα που ακούστηκε στην μεταγραφική πιάτσα για λογαριασμό της ομάδας της Λευκάδας είναι αυτό του Φώτη Σιδέρη. Ο νυν επιθετικός του Εθνικού Φιλιππιάδας και πρώην του Άρη Πρέβεζας, του ΠΣ Πρέβεζα και της Αναγέννησης Άρτας, αρχικά φέρεται να ήταν σύμφωνος στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει αλλάξει γνώμη και επιθυμεί την παραμονή του στην Γ’ Εθνική και τον Εθνικό, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και αυξάνει ολοένα και περισσότερο τον χρόνο συμμετοχής του. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον του συλλόγου της Λευκάδας για τον Γιώργο Λάππα, επίσης παίκτη του Εθνικού Φιλιππιάδας που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα, άρα αναμένουμε νέα πληροφόρηση επί του θέματος.
Το νέο μέλος στην λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν το σωματείο της Λευκάδας, ακούει στο όνομα Λουλιέτ Τσομπάι. Ο 25χρονος επιθετικός του Αχέροντα Καναλακίου με θητεία στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και το Αιγάλεω, αλλά και σε μια σειρά από ομάδες της Αλβανίας, φέρεται αυτή την στιγμή να βρίσκεται σε περίοπτη θέση μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρουν για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας. Ο εν λόγω αθλητής που χαρακτηρίζεται φορ περιοχής έχει την δυνατότητα να “ξεκλειδώνει” σφιχτές άμυνες, άρα ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι που παίζει ο Τηλυκράτης στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά την απόφαση της διοίκησης του Αχέροντα που σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ της ομάδας θα αποφασίσει να δώσει το “ok” στους παίκτες εκείνους που επιθυμούν να αλλάξουν περιβάλλον.