Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Χαλάρωμα και αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα του Τηλυκράτη την επομένη της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου, ενώ πραγματοποιήθηκε και ομιλία του προπονητή προς τους παίκτες. Ο Ανδρέας Παντζιαράς έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το αγωνιστικό τους πρόσωπο χρησιμοποιώντας την φράση “κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια”, ενώ στην συνέχεια τους κάλεσε να σηκώσουν το κεφάλι, υπενθυμίζοντάς τους ότι “δεν τελείωσε τίποτα”.

Ο Τηλυκράτης που αν ήταν πιο αποφασιστικός στα τελευταία λεπτά θα έχει κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν έχει πλέον άλλο χρόνο για να σκέφτεται τον Ηρακλή και ήδη κοιτάζει το ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης. Οι παίκτες της λευκαδίτικης ομάδας θα προπονηθούν το μεσημέρι της Τρίτης (ώρα 12.00′) στο Δημοτικό Στάδιο, ακολούθως θα γευματίσουν και στην συνέχεια (14.00′) η αποστολή θα αναχωρήσει για τις Σέρρες. Οι 18 παίκτες που ήταν στην διάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά στο ματς με τον Ηρακλή, αναμένεται να ταξιδέψουν και στις Σέρρες. Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκούνης, Τρανουλίδης, Καλογερής, Σπ. Καταγής, Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Καββαδίας, Βασίλας, Μπουρδούβαλης, Γ. Καταγής, Πετράκος, Γκίκα, Μπαλογιάννης, Περιστέρης, Γεωργάκης, Γραμματικόπουλος, Φέτσης.

Θα τα δώσουμε όλα και όπου μας πάει. Μέσα μας δεν έχει τελείωσει τίποτα” δήλωσε μετά το ματς με τον Ηρακλή ο Κώστας Ιασωνίδης, δίνοντας έτσι το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Τηλυκράτης πρόκειται να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο “Philippos Xenia Hotel” που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης των Σερρών και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το γήπεδο Παραλιμνίου που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ, που θα ξεκινήσει στις 17.00′ το απόγευμα της Τετάρτης.