ΠΛΑΓΙΑ – ΚΑΡΥΑ = 3-1
Μοιράστηκαν τα ημίχρονα Πλαγιά και Καρυά, σε ένα ματς που έγειρε προς την πλευρά του φαβορί, της γηπεδούχου ομάδας δηλαδή, στο τελευταίο ημίωρο. Με την νίκη αυτή η Πλαγιά βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από την είσοδο στην πεντάδα, ενώ η Καρυά παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. Η Πλαγιά χρειάστηκε την εμπειρία του Βασίλη Μωραΐτη για να φέρει το ματς στα μέτρα της, απέναντι σε μια Καρυά που μόχθησε πολύ για να αποσπάσει βαθμολογικό κέρδος, στο φινάλε όμως αυτό που κράτησε ήταν η προσπάθεια των παικτών της, που μπορεί να χαρακτηριστεί η καλύτερη από την αρχή του “μαραθωνίου” απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης δυναμικότητας.
Η Καρυά αιφνιδίασε την Πλαγιά με την παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα στο 36′ πήρε και το προβάδισμα από ενέργεια του πολύ καλού σε απόδοση Πάνου Χαλκιόπουλου, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή σέντραρε στον Ε.Α. Κατωπόδη που με γυριστό σουτ σημείωσε το 0-1. Ακολούθησαν κάποιες μικροευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, που δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πλαγιά ενισχύθηκε με τον Βασίλη Μωραΐτη, ενώ η Καρυά έχασε τον Π. Χαλκιόπουλο λόγω τραυματισμού. Η κούραση των φιλοξενούμενων και η αγωνιστική άνοδος της Πλαγιάς, έφεραν την ανατροπή σκηνικού μετά το 60′, όπου η Πλαγιά πήρε καθαρά τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 68′ με κεφαλιά ο Σταμουλάκης σημείωσε το 1-1, ενώ στο 82′ ολοκληρώθηκε η ανατροπή με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ (2-1). Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με προσπάθεια του Β. Μωραΐτη.
Διαιτητικό τρίο: Λαφαζάνης, Κούτρα, Ντόμαρης
ΠΛΑΓΙΑ (Δ. Παπαδόπουλος): Γ. Καταγής, Π. Καταγής, Βερύκιος (46′ Β. Μωραΐτης), Παξινός, Κατσαβριάς (54′ Ε. Μπουρδάρας), Γ. Μωραΐτης, Γ. Σταμουλάκης, Ι. Μωραΐτης, Σ. Σταμουλάκης, Φραγκολιός, Ζ. Μπουρδάρας.
ΚΑΡΥΑ (Κ. Παπαδόπουλος) : Δ. Κορφιάτης, Μπουρσινός (65′ Ε.Δ. Κατωπόδης), Π. Χαλκιόπουλος (λ.τ. 46′ Σ. Χαλκιόπουλος), Χ. Σάντας, Κερασοβίτης, Νταλιάρδας, Μπήτας, Παππάς, Σκέμπη, Ε.Α. Κατωπόδης, Π. Κορφιάτης.