Άπαντες στον Τηλυκράτη… πίνουν νερό στο όνομά του. Με την απόδοσή του στα περισσότερα ματς με την φανέλα του ομάδας στην Γ’ Εθνική κέρδισε την εμπιστοσύνη παραγόντων και φιλάθλων και στο άκουσμα του σεναρίου για επιστροφή του Κώστα Ιασωνίδη όλοι θυμήθηκαν μέρες του παρελθόντος. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής πέρα από ντόρο προκάλεσε και απίστευτη χαρά τόσο εντός όσο και στον περίγυρο του σωματείου. Λίγο μετά την υπογραφή στην αίτηση μεταβολών, ο νέος παίκτης του Τηλυκράτη μίλησε στο lefkadaweb.gr για όλα αυτά που τον έφεραν στην Λευκάδα και πάλι και για όλα εκείνα που θα επιδιώξει να πετύχει στη νέα παρουσία του στο σύλλογο. Η συνέντευξη με τον Κώστα Ιασωνίδη έχει ως εξής:
Ερ. Πως οδηγήθηκες στην απόφαση να γυρίσεις στον Τηλυκράτη και να αφήσεις τα επαγγελματικά πρωταθλήματα για τις τοπικές κατηγορίες;
Απ. Με την απόφαση που πήρα δεν θεωρώ ότι ρισκάρω κάτι στην καριέρα μου. Είμαι 30 χρονών, έχω παίξει αρκετά χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να πω ότι έφτασα με μεγάλη δυσκολία στην επιλογή αυτή. Μπορεί να μοιάζει ως βήμα προς τα πίσω, είναι περίεργο από την Β’ Εθνική να επιστρέφεις στα τοπικά πρωταθλήματα, όμως από αυτά που άκουσα πείστηκα. Οι άνθρωποι της ομάδας με έπεισαν για κάτι πολύ καλό που θέλουν να δημιουργήσουν, όχι φυσικά μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Το αν θα βγει και το που μπορούμε να φτάσουμε είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι είχα μια σωστή προσέγγιση και αυτό είναι που μετράει περισσότερο για μένα.
Ερ. Ο στόχος ο δικός σου σε συνδυασμό με αυτόν της ομάδας ποιος είναι μέσα από αυτή την κίνηση;
Απ. Οι στόχοι είναι κοινοί, θέλω να ανέβει η ομάδα για να είμαι και εγώ εκεί που ήμουν μέχρι τώρα και σε κατηγορίες που γνωρίζω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και το νησί που μου αρέσει και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Ερ. Η προηγούμενη παρουσία στην Λευκάδα πόσο μέτρησε στην τωρινή σου επιλογή;
Απ. Σίγουρα μέτρησε αρκετά. Πέρασα πάρα πολύ καλά, βέβαια μέτρησε και η επαφή που είχα με τους ανθρώπους που είναι και πάλι στην ομάδα. Αν σου πω ότι μέτρησε στο 90% μπορεί να είναι και λίγο. Τόσο οι τότε παράγοντες, όσο και οι καινούργιοι που είναι στο Δ.Σ. μου έδειξαν ότι γίνεται κάτι πολύ καλό.
Ερ. Προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών είχες αυτό το διάστημα;
Απ. Είχα πάρα πολλές αλλά προτίμησα να έρθω εδώ. Με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα δεν ψάχνεις κάτι εξαιρετικό γιατί απλά δεν υπάρχει. Επέλεξα να μείνω σε ένα μέρος που μου αρέσει, που θα γουστάρω να παίζω και να περνάω καλά. Πλέον αυτό μετράει. Δεν είμαι 22 χρονών για να κυνηγήσω κάποια όνειρα.
Ερ. Έχει ακουστεί ότι θα έχεις και κάποια σχέση με την Ακαδημία της ομάδας. Αληθεύει αυτό;
Απ. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις επί του θέματος, λεπτομέρειες όμως θα ξέρουμε σε περίπου ένα μήνα. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για την Ακαδημία.